Terug naar overzicht
mr. M.C. Lugard-van Beijma

mr. M.C. Lugard-van Beijma

UTRECHT (0 km)

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

18 jaar ervaring

Wilt u mr. M.C. Lugard-van Beijma inschakelen?

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-18:00

Sinds 2003 voert Mw. mr. Lugard-van Beijma als advocaat een algemene praktijk in Utrecht. Het accent ligt op het behandelen van zaken op het gebied van familierecht.

Bij het eerste telefonische contact zal mr. Lugard-van Beijma zoveel mogelijk met u bespreken wat het probleem is, wat zij voor u kan doen, welke stukken u mee moet nemen naar het intake-gesprek en of er mogelijk termijnen zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Mr. Lugard-van Beijma neemt voor een intake-gesprek graag ruim de tijd. Het is immers belangrijk om goed te weten wat er speelt en een goed beeld te hebben van de cliënt. U kunt er dus vanuit gaan dat uw zaak zorgvuldig en met aandacht wordt behandeld.

Tijdens het intake-gesprek wordt ook besproken of het mogelijk is de zaak buiten de rechter om af te handelen, of om een aantal onderwerpen in overleg af te handelen alvorens de zaak aan de rechter voor te leggen. Bij een echtscheiding kan worden gedacht aan een echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek. Mr. Lugard-van Beijma staat dan beide partners bij.

Ook het organiseren van een viergesprek kan een uitkomst zijn ( bij echtscheidingen en andere zaken). Bij een viergesprek zijn beide partijen en beide advocaten aanwezig en wordt gekeken over welke onderwerpen er overeenstemming is, of kan worden bereikt. Dit kan een prettige manier zijn om ondersteund door een eigen advocaat toch in overleg te treden. Bij een echtscheiding kunnen vaak een aantal onderwerpen al in een convenant en/of ouderschapsplan worden vastgelegd en wordt alleen over de geschilpunten nog door de rechter beslist.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug