Echtscheiding Advocaat

Wat is een echtscheidingsadvocaat?
Waarom moet ik een echtscheidingsadvocaat inschakelen?
Wat zijn de kosten?
Het Juridisch Netwerk Nederland brengt u graag in contact met een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat.

Contact met echtscheiding advocaat

Wilt u contact met een echtscheiding advocaat bij u in de buurt? Neem dan contact op met HetJNN via 085 – 029 10 00 of via onderstaand formulier. HetJNN helpt u gratis en vrijblijvend bij het maken van de beste keuze.

Ik wil contact met een AdvocaatZoek een advocaat op postcode:        

Wat is een echtscheidingsadvocaat

Als u met een scheiding te maken krijgt is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een specialist op echtscheidingsgebied, bijvoorbeeld een familierecht-advocaat. Een familierecht-advocaat heeft zich gespecialiseerd op het recht dat te maken heeft personen- en familierecht. Daar hoort echtscheiding ook bij. Een echtscheidingsadvocaat is een familierecht-advocaat met veel ervaring op het gebied van echtscheidingen.

Waarom een echtscheidingsadvocaat?

Een advocaat helpt u met veel zaken die spelen tijdens een echtscheiding. Denk hierbij aan het verdelen van de bezittingen, de afspraken die moeten worden gemaakt over de kinderen en nog veel meer. De advocaat zal het echtscheidingsverzoek bij de rechter indienen. Een echtscheidingsadvocaat kent de juridische valkuilen en zorgt voor een goede regeling.

Wat zijn de kosten voor een advocaat?

Bij veel advocaten is een eerste gesprek gratis en daarna worden duidelijke afspraken over de kosten gemaakt. Sommige advocaten werken op basis van een vast tarief.

De meeste advocaten werken op basis van een uurtarief. Uw advocaat kan een inschatting maken van het aantal uren dat hij of zij nodig heeft voor uw zaak zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Pro deo

In Nederland bestaat de mogelijkheid om subsidie te krijgen voor rechtsbijstand. Dit wordt ook wel een toevoeging of pro deo advocaat genoemd. Het hangt van uw inkomen af of u in aanmerking komt voor deze subsidie.

Waar kan ik een goede echtscheidingsadvocaat vinden?

HetJNN brengt u in contact met gespecialiseerde familierecht advocaten of mediators. HetJNN helpt u bij het maken van de beste keuze.

Neem contact op via het formulier of bel 085 – 029 10 00 (lokaal tarief).

Advies nodig? Wij nemen uw zorgen uit handen!

Bel 085 – 029 10 00 Lokaal tarief Direct iemand aan de lijn.
7 dagen per week, ook 's avonds.
Geheel vrijblijvend!


Of stel uw vraag.
Wij bellen u binnen één werkdag terug.
Stel uw vraag

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (665 beoordelingen) De hoogste score is een 10.