Echtscheiding advocaat Almelo Hengelo

Brusse & Masselink Advocaten

ALMELO - Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten, is een middelgroot advocatenkantoor met twee vestigingen: in Almelo en in Tubbergen. Het advocatenkantoor stelt uw persoonlijke belang prominent voorop. Er wordt gewerkt met passie voor het vak en grote deskundigheid, met een vleugje Twentse nuchterheid. Bij Brusse & Masselink houden de heren Sebastiaan Masselink en Marc Schuring en de dames Stephanie Grob en Anita Baan zich als advocaat bezig met de vraagstelling rondom echtscheidingen. Door hun ervaring in het personen- en familierecht kunt u er zeker van zijn dat uw zaak deskundig en voortvarend zal worden behandeld.

Zo goed mogelijk uit elkaar

Uw persoonlijk belang staat voorop, maar daarnaast vinden de advocaten het ook belangrijk dat de scheidende partijen zo goed mogelijk uiteen gaan. ‘De beëindiging van een relatie brengt meer met zich mee dan alleen het verbreken van die relatie en we zoeken graag met onze cliënten naar de meest passende oplossingen.’

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Almelo?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Brusse & Masselink Advocaten in Almelo iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Brusse & Masselink Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Brusse & Masselink Advocaten
Wierdensestraat 122
7604 BM
Almelo

Relevante plaatsen in de regio
Almelo, Hengelo, Enschede, Holten, Rijssen, Enter, Nijverdal, Wierden, Vriesenveen, Den Ham, Vroomshoop, Tubbergen, Albergen

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (665 beoordelingen) De hoogste score is een 10.