Echtscheiding advocaat Almelo - de heer Mr. S.J.M. Masselink

Advocaat mr. S.J.M. Masselink
Voornaam
Sebastiaan
Jaren ervaring
12

ALMELO - Mr. Sebastiaan Masselink is advocaat sinds 2005 en vanaf 2010 eigenaar van Brusse & Masselink. Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is deskundig op het gebied van personen- en familierecht. Met vestigingen in Almelo en Tubbergen zijn ook cliënten uit de gehele regio Twente, waaronder ook Hengelo en Enschede, van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek neemt mr. Masselink uw situatie onder de loep en bespreekt samen welke volgende stappen gezet kunnen worden om uw de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen.
De werkwijze van Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten is erop gericht om tot goed lopende afspraken tussen partijen te komen. Hier staat het kantoor ook om bekend. Mr. Masselink zegt hierover: ‘Wij willen niet dat partijen alleen afspraken maken die nu passend zijn, maar juist afspraken voor de langere termijn. In geval van een scheiding houden we de belangen van alle betrokken partijen zo goed mogelijk voor ogen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen na de scheiding op een goede manier verder kunnen met hun leven.

Mr. Sebastiaan Masselink is advocaat sinds 2005 en vanaf 2010 eigenaar van Brusse & Masslink. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is deskundig op het gebied van personen- en familierecht. Met vestigingen in Almelo en Tubbergen zijn ook cliënten uit Hengelo en Enschede van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek neemt u met advocaat Masselink uw situatie onder de loep en bespreekt u samen wat de volgende stappen gaan worden om uw scheiding zo goed mogelijk te regelen. De werkwijze van Brusse & Masselink is er op gericht om tot goed lopende afspraken tussen partijen te komen. Hier staat het kantoor zelfs om bekend. Masselink zegt hierover: ‘Wij willen niet alleen afspraken maken voor nu, maar zeker ook voor op de langere termijn. In geval van een scheiding houden we de belangen van alle betrokken partijen zo goed mogelijk voor ogen. Wij willen het graag voor elkaar krijgen dat alle betrokkenen op een goede manier verder kunnen met hun leven.’

Echtscheiding mediator Almelo, Hengelo, Enschede

Zoekt u een echtscheiding mediator in de omgeving van Almelo, Hengelo of Enschede? Dan bent u bij Sebastiaan Masselink aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Talen Nederlands, Engels, Duits

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Echtscheiding
- Scheidingsmediation
- Gezag, omgangsregeling en ondertoezichtstelling
- Alimentatie
- Verdeling pensioenaanspraken
- Adoptie en stiefouderschap
- Erkenning/ontkenning vaderschap
- Bewind, mentorschap en curatele
- Boedelverdeling
- Huwelijkse voorwaarden
- Erfrecht
- Naamswijziging
Lidmaatschappen

Neem contact op met de intakebalie van advocaat mr. S.J.M. Masselink.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Wierdensestraat 122
7604 BM
Almelo

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.6 (428 beoordelingen) De hoogste score is een 10.