Echtscheiding advocaat Oegstgeest - mevrouw mr. D. El Fadili

Advocaat mr. D. El Fadili
Voornaam
Donya
Jaren ervaring
8

OEGSTGEEST - Donya El Fadili is advocaat en mediator. Sinds 2002 is Donya werkzaam op het gebied van het Personen- en Familierecht. In 2005 is zij beëdigd als advocaat in het arrondissement Den Haag. Voordat zij als advocaat werd beëdigd, was zij Adjunct-Gerechtssecretaris bij de Familiekamer bij het Gerechtshof ’s-Gravenhage.

Na haar beëdiging is zij is werkzaam geweest op een Haags advocatenkantoor waar zij zich met name bezig hield met het Personen- en Familierecht. Nadien is zij op de Familierechtsectie van een Nederlands top 50 advocatenkantoor (TeekensKarstens advocaten en notarissen) werkzaam geweest en heeft zij ruime ervaring opgedaan in de advies-, bemiddelings- en procespraktijk. Zij is lid van de vFAS (vereniging van Familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars) en levert vakinhoudelijke bijdragen voor juridische uitgaven van de Sdu (Sdu uitgevers).

Als moeder weet Donya hoe belangrijk het is om het belang van kinderen in scheidingssituaties voorop te stellen. Donya ziet het dan ook als een uitdaging om binnen de juridische kaders een goede regeling voor de kinderen tot stand te brengen. Verder vindt Donya het belangrijk dat cliënten goede en betrokken dienstverlening krijgen en zorgt ervoor dat haar cliënt grip krijgt op zijn/haar eigen (complexe) zaak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Donya.

Talen Nederlands, Engels, Duits, Frans
Specialismen
- Echtscheiding
- Scheidingsmediation
- Gezag, omgangsregeling en ondertoezichtstelling
- Alimentatie
- Verdeling pensioenaanspraken
- Adoptie en stiefouderschap
- Erkenning/ontkenning vaderschap
- Bewind, mentorschap en curatele
- Boedelverdeling
- Huwelijkse voorwaarden
- Naamswijziging
Lidmaatschappen

Neem contact op met de intakebalie van advocaat mr. D. El Fadili .

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Rhijngeesterstraatweg 40-D
2341 BV
Oegstgeest

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.