Echtscheiding advocaten Alkmaar - Advocatenkantoor Warmerdam

Advocatenkantoor Warmerdam

ALKMAAR - Advocatenkantoor Warmerdam is gevestigd aan de Rogier van der Weijdestraat 2 in Alkmaar. Het kantoor beschikt over twee advocaten: mr. Warmerdam en mr. Zomers. De advocaten hebben meer dan 16 jaar ervaring in de juridische praktijk. Het kantoor is onder andere gespecialiseerd in het familierecht. Naast deskundigheid, vormen vertrouwelijkheid, integriteit en inventiviteit de ingrediënten die van advocatenkantoor Warmerdam een goed kantoor maken. De advocaten kunnen helder formuleren, scherp argumenteren en effectief onderhandelen.

Wilt u een conflict oplossen, dan is het prettig wanneer u het één en ander in eigen hand kunt houden. Is het bij een rechtszaak vaak afwachten hoe er beslist gaat worden, bij bemiddeling krijgt u samen alle ruimte om te ontdekken wat u zelf belangrijk vindt en wat u samen wilt afspreken. En ook niet geheel onbelangrijk; de kosten voor mediation zijn vaak lager dan de kosten van een juridische procedure. Tot slot kunt u bij dit kantoor gebruik maken van een gratis inloopspreekuur. Als blijkt dat uw juridisch probleem leidt tot een zaak, dan wordt er 10% korting gegeven op de eerste vijf uur bij niet-toevoegingszaken.

Advocatenkantoor Warmerdam is gespecialiseerd in personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Alkmaar?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Advocatenkantoor Warmerdam in Alkmaar iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Advocatenkantoor Warmerdam.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Advocatenkantoor Warmerdam
Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ
Alkmaar

Relevante plaatsen in de regio
Alkmaar, Heerhugewaard, Sint Pancras, Heiloo, Bergen, Egmond aan zee, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, Broek op Langedijk

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.