Echtscheiding advocaten Alkmaar - Diesfeldt Advocaten

Diesfeldt Advocaten

ALKMAAR - Diesfeldt Advocaten is in 1959 opgericht door het echtpaar Diesfeldt. De praktijk is door hun dochters mr. Comans-Diesfeldt en mr. Diesfeldt voortgezet. Het kantoor is gevestigd aan de Stationsweg in Alkmaar. Zij zijn gespecialiseerd in het familierecht en voor juridische vragen over de echtscheiding,alimentatie regeling of anderszins hulp op familierechtelijk gebied kunt u bij hen terecht.

Diesfeldt advocaten is een klein en dynamisch kantoor. Beide advocaten hebben meer dan 20 jaar ervaring in de advocatuur. Door de combinatie van kleinschaligheid en ervaring leidt dit tot een persoonlijke en efficiënte deskundige aanpak.

Heeft u te maken met juridische problemen op familierechtelijk gebied? Neem dan contact op en laat u begeleiden door Diesfeldt Advocaten.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Alkmaar?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Diesfeldt Advocaten in Alkmaar iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Diesfeldt Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Diesfeldt Advocaten
Stationsweg 36
1815 CC
Alkmaar

Relevante plaatsen in de regio
Alkmaar, Heerhugewaard, Sint Pancras, Heiloo, Bergen, Egmond aan zee, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, Broek op Langedijk

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (665 beoordelingen) De hoogste score is een 10.