Echtscheiding advocaten Amersfoort - Keistad Advocaten

Keistad Advocaten

AMERSFOORT - Aan de Stadsring in Amersfoort bevindt zich Keistad Advocaten, gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Op dit kantoor kunt u onder meer terecht met vragen over echtscheiding en ontbinding van uw relatie, alimentatie, pensioenverdeling en het opstellen van een ouderschapsplan.

Als Mr Kees Larooij bij scheiding ingeroepen wordt als bemiddelaar, dan regelt hij de gevolgen van een echtscheiding samen met de toekomstig ex-partners. Hierbij besteedt Mr Larooij veel aandacht aan de omvorming van partners naar ex-partners, vooral in geval zij gezamenlijk ouder blijven. Na een intake wordt een overzicht gemaakt van de regelingen die moeten worden getroffen en starten de onderhandelingen. Mr Larooij bewaakt daarbij als mediator het evenwicht voor beide partijen en voorziet u beiden van juridisch advies. Alle beslissingen nemen de (ex-)partners samen. Het resultaat wordt vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Als gezamenlijk overleg niet mogelijk is en de echtscheiding via de rechtbank geregeld moet worden, staat Mr Larooij u bij als persoonlijk advocaat.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Amersfoort?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Keistad Advocaten in Amersfoort iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Keistad Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Keistad Advocaten
Stadsring 77
3811 HN
Amersfoort

Relevante plaatsen in de regio
Amersfoort, Bunschoten, Spakenburg, Nijkerk, Hoevelaken, Leusden, Soest, Woudenberg, Scherpenzeel, Barneveld, Voorthuizen

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (665 beoordelingen) De hoogste score is een 10.