Echtscheiding advocaten Amsterdam Bosch en Lommer - Advocatenkantoor De Baarsjes

Advocatenkantoor De Baarsjes

AMSTERDAM - U gaat scheiden, u woont in Amsterdam Bos en Lommer en bent op zoek naar een scheidingsadvocaat? Advocatenkantoor De Baarsjes is gespecialiseerd in echtscheiding en beëindiging van geregistreerd partnerschap. Binnen dit advocatenkantoor houdt mr. Bram van Ommeren zich bezig met vragen rondom echtscheidingen. Hij is gespecialiseerd in familierecht en heeft hierdoor als advocaat veel te maken met scheidingen.

Het maken van goede afspraken is voor beide scheidende partners van groot belang. Voor alle partijen (partners en eventuele kinderen) is het prettig om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen in de situatie. Hoe worden bezittingen verdeeld, wat gebeurt er met uw pensioen en hoe zit het eigenlijk met alimentatie? Heeft u minderjarige kinderen, dan moet er ook gesproken worden over ouderlijk gezag en over een omgangsregeling.

Een succesvolle scheiding vraagt om duidelijkheid en structuur. Advocaat mr. Bram van Ommeren begeleidt u bij het scheidingsproces.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Amsterdam?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Advocatenkantoor De Baarsjes in Amsterdam iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Advocatenkantoor De Baarsjes.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Advocatenkantoor De Baarsjes
Hoofdweg 180
1057 DD
Amsterdam

Relevante plaatsen in de regio
Amsterdam-Oud-West, De Baarsjes, Bos en Lommer, Sloterdijk, Westerpark

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.