Echtscheiding advocaten Apeldoorn - Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten

Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten

ARNHEM - Bij Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten draait het om de cliënt. Onze advocaten zullen er alles aan doen om u te ontzorgen. Vanuit het kantoor in Arnhem bedienen we ook cliënten uit de omgeving van Apeldoorn.

Echtscheiding valt onder het familierecht

Bij een echtscheiding komt er nogal wat op u af. De vertrouwdheid van het gezin valt weg en wat eerst vanzelfsprekend met uw partner besproken werd, is nu niet langer bespreekbaar. De relatie komt nog verder onder druk te staan en er moeten juridische stappen gezet worden. U wilt immers beiden door met uw leven.

In feite kan het twee kanten op: een rechter kan beslissingen voor u beiden nemen of we gaan in overleg. Met u en uw (ex)partner. In onze visie is overleg de beste manier om een relatie tot een goed einde te brengen. Hoe meer we samen kunnen regelen, des te vlotter zal de juridische afronding verlopen en des te beperkter zullen de kosten blijven.

Uw persoonlijke traject

Tijdens een intakegesprek legt u ons uw situatie voor: gaat u samen scheiden of dient u een eenzijdige aanvraag tot scheiding in. Vervolgens maken wij uw persoonlijke scheidingsplan.

Al onze specialisten treden op als echtscheidingsadvocaat en we kunnen ook mediator bemiddelen tussen de toekomstig ex-partners.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Arnhem?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten in Arnhem iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten
Jansbuitensingel 29
6811 AD
Arnhem

Relevante plaatsen in de regio
Apeldoorn, Epe, Vaassen, Oene, Emst, Beekbergen, Klarenbeek

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.