Echtscheiding advocaten Arnhem - De Kempenaer Advocaten

De Kempenaer Advocaten

ARNHEM - De familierechtadvocaten van De Kempenaer Advocaten uit Arnhem zijn specialisten met hart voor hun vak. Ze zijn nauw betrokken bij alles wat u in uw persoonlijke levenssfeer raakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: echtscheiding, omgang met en zorg voor uw kinderen, gezag, kinder- en partneralimentatie, afwikkeling van de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden.

De aanpak van de advocaten

Samen met u zoekt de echtscheiding advocaat naar de beste oplossing voor uw situatie en wat voor u daarbij belangrijk is. Wanneer er kinderen zijn, staan zij centraal. De advocaat helpt u met het ouderschapsplan, de zorgregeling en alles wat hierbij komt kijken. Een gesprek met de kinderen behoort tot de mogelijkheden.

Financiële gevolgen

Ten aanzien van de financiële gevolgen van uw scheiding leveren de advocaten van De Kempenaer Advocaten maatwerk. Bijvoorbeeld ten aanzien van kinder- en/of partneralimentatie, de verdeling/verrekening en uw pensioen. Ook voor deskundig advies met betrekking tot uw woning en de voortzetting van uw onderneming kunt u bij hen terecht.

Kennismakingsgesprek in Arnhem

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek in de vestiging in Arnhem.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Arnhem?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van De Kempenaer Advocaten in Arnhem iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van De Kempenaer Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

De Kempenaer Advocaten
Weerdjesstraat 70
6811 JE
Arnhem

Relevante plaatsen in de regio
Arnhem, Zetten, Oosterhout, Heteren, Heelsum, Wolfheze, Elst, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Dieren, Rheden, Doetinchem, Vorden, Hengelo, Zelhem, Didam, 's Heerenberg, Gaanderen, Terborg, Silvolde, Ulft, Varsseveld, Ede, Lunteren, Harskamp, Otterlo, Bennekom, Wageningen

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9 (646 beoordelingen) De hoogste score is een 10.