Echtscheiding advocaten Assen - Meerburg & Mok, advocaten mediators

Meerburg & Mok, advocaten mediators

ASSEN - In het centrum van Assen bevindt zich Meerburg & Mok, advocaten mediators. In deze praktijk werken advocaten die gespecialiseerd zijn in familierecht. U kunt ervoor kiezen een mediator in de arm nemen of uw eigen scheidingsadvocaat.

Als partners het besluit nemen te gaan scheiden of de samenleving te beëindigen, heeft dat grote gevolgen voor de gezinssituatie. In eerste instantie zullen er veel vragen opkomen: bij wie gaan de kinderen wonen, moet het huis verkocht worden, hoe gaat het met de hypotheek, wie moet er alimentatie betalen? Als u er in principe samen uit wilt komen, dan kunt u een scheidingsmediator vragen u te ondersteunen bij de afhandeling van het huwelijk of samenleving.

Bij Meerburg & Mol advocaten mediators werken ervaren mediators die toekomstig ex-partners helpen bij het tot stand komen van een convenant. In dit scheidingsplan worden gezamenlijke afspraken vastgelegd. De derde partij, de bemiddelende advocaat, is onafhankelijk en objectief en het gezamenlijk doel is het creëren van een nieuwe toekomst. Het leven gaat immers door na een scheiding!

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Assen?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Meerburg & Mok, advocaten mediators in Assen iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Meerburg & Mok, advocaten mediators.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Meerburg & Mok, advocaten mediators
Stationsstraat 9
9401 KV
Assen

Relevante plaatsen in de regio
Assen, Rolde, Gieten, Annen, Smilde, Beilen, Westerbork

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.7 (446 beoordelingen) De hoogste score is een 10.