Echtscheiding advocaten Berkel en Rodenrijs - Theunessen De Jong advocaten

Theunessen De Jong advocaten

BERKEL EN RODENRIJS - Theunessen De Jong advocaten is gevestigd in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Deze jonge en dynamische rechtspraktijk wordt gedreven door Mr. M. Theunessen en Mr. M. de Jong.

Een scheiding heeft grote praktische gevolgen. U moet besluiten of een van beiden in het huis blijft wonen, hoe de inboedel verdeeld wordt, maar ook of u beiden meebetaalt aan verhuiskosten. Als er kinderen bij betrokken zijn, moet er een ouderschapsplan opgesteld worden waarin bijvoorbeeld is vastgelegd hoe de zorg over de kinderen wordt verdeeld.

In een emotioneel roerige periode is het verstandig om snel juridische hulp in te schakelen. Bij Theunessen De Jong advocaten kunt u terecht bij Mr. Theunessen. Zij verleent onder meer rechtsbijstand op het gebied van personen- en familierecht en zal uw belangen bij echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap of beëindiging samenwoning behartigen. Tevens is ze mediator wat betekent dat ze met beide scheidende partijen de beste oplossingen gaat zoeken.

U kunt rekenen op een informele, maar persoonlijke benadering, waarbij kwaliteit en helderheid een belangrijk element vormen.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Berkel en Rodenrijs?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Theunessen De Jong advocaten in Berkel en Rodenrijs iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Theunessen De Jong advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Theunessen De Jong advocaten
Herenstraat 26A
2651 CB
Berkel en Rodenrijs

Relevante plaatsen in de regio
Lansingerland, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Delft

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.