Echtscheiding advocaten Breda - Buntsma & Van Dooren Advocaten

Buntsma & Van Dooren Advocaten

BREDA - De advocaten van Buntsma & Van Dooren Advocaten uit Breda staan voor een doelgerichte aanpak: op zo kort mogelijke termijn duidelijkheid geven aan cliënten. Het kantoor bestrijkt een groot aantal rechtsgebieden en kent diverse specialisaties, zoals arbeidsrecht, strafrecht en personen- en familierecht.

Scheidingsadvocaat

Bij Buntsma & Van Dooren is mr. Linda van Haperen de advocaat die zich gespecialiseerd heeft in personen- en familierecht.

De praktijk van Linda bestaat overwegend uit het personen- en familierecht, in welk rechtsgebied zij zich specialiseert.

De instelling van Linda is praktisch en oplossingsgericht. In eerste instantie zal zij trachten om in onderling overleg met u en uw ex-partner tot afspraken te komen. Mocht dit, ongeacht de oorzaak, niet mogelijk blijken te zijn, dan zal zij u bijstaan in de procedure bij de rechtbank. Zij heeft een ruime ervaring in het procederen in familierechtzaken waarbij zij eveneens met regelmaat ondernemers bijstaat.

Linda is aspirant-lid van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars (vFAS).

Kosten en rechtsbijstand

Over de kosten worden van tevoren duidelijke afspraken gemaakt. Indien mogelijk wordt vooraf een inschatting gemaakt van de uiteindelijke tijdsbesteding. Door met voorschotten en tussentijdse afrekeningen te werken houdt u zicht op de kosten van de zaak.
Indien uw inkomen en/of vermogen daartoe aanleiding geeft zal Linda bij de Raad voor Rechtsbijstand een toevoeging aanvragen voor gesubsidieerde rechtshulp. Tijdens een kennismakingsgesprek van een half uur wordt uw persoonlijke situatie in kaart gebracht.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Breda?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Buntsma & Van Dooren Advocaten in Breda iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Buntsma & Van Dooren Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Buntsma & Van Dooren Advocaten
Delpratsingel 24-25
4811 AP
Breda

Relevante plaatsen in de regio
Breda, Zundert, Rijsbergen, Ulverhout, Prinsenbeek, Teteringen, Terheiden

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.