Echtscheiding advocaten Breda - ELINGS Advocaat

ELINGS Advocaat

BREDA - ELINGS Advocaat is een modern en eigentijds kantoor. Mr. Elings is de gespecialiseerde familierecht advocaat die de echtscheidingen behandelt. Er worden bij ELINGS Advocaat weliswaar reguliere kantoortijden aangehouden, maar afspraken in de weekeinden en in de avonduren behoren ook tot de mogelijkheden. Zeker niet onbelangrijk is dat er tegen een zeer gunstig uurtarief wordt gewerkt. Indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand omdat uw inkomen onder de grens ligt, dan bent u bij ELINGS Advocaat ook aan het juiste adres.

Kwaliteit

Advocatenkantoor ELINGS Advocaat realiseert samen met u een optimale oplossing van uw zaak. De dienstverlening van haar advocaten laat zich kwalificeren als specialistisch, betrokken en helder. De specialistische kennis en ervaring van de advocaten waarborgen dat voor u snel duidelijk is wat uw positie is, wat een optimale oplossing is en op welke manier deze kan worden bereikt. Die oplossing kan vaak zonder rechterlijke tussenkomst worden bereikt. Mocht dat niet echter mogelijk zijn, dan gaan onze advocaten een procedure uiteraard niet uit de weg.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Breda?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van ELINGS Advocaat in Breda iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van ELINGS Advocaat.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

ELINGS Advocaat
Ceresstraat 1
4811 CA
Breda

Relevante plaatsen in de regio
Breda, Zundert, Rijsbergen, Etten-Leur, Oosterhout, Made, Raamsdonksveer, Ulverhout, Prinsenbeek, Teteringen, Terheiden

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (672 beoordelingen) De hoogste score is een 10.