Echtscheiding advocaten Bussum - Advocatenkantoor de Raadt

Advocatenkantoor de Raadt

BUSSUM - Mr. Henk de Raadt heeft in 1997 met 2 collega's een eigen advocatenkantoor opgericht in Amersfoort. In 2009 is hij verder gegaan met het kantoor in Bussum.

Advocatenkantoor de Raadt bestaat uit één advocaat: mr. Henk de Raadt. Dat betekent dat u weet bij wie u terechtkomt. Het betekent ook dat er geen lange doorlooptijden en hoge kosten zijn.

Bent u op zoek naar een advocaat in de omgeving van Bussum of Almere om uw echtscheiding te regelen? Neemt u dan gerust contact op. Omdat het voor u niet altijd even duidelijk is wat een familierecht advocaat voor u kan betekenen, is een kennismakingsgesprek mogelijk. U kunt dan ook bepalen of er een klik is. Het kennismakingsgesprek is kosteloos In dit gesprek wordt het probleem beoordeeld en bepaald wat mr. de Raadt voor u kan betekenen.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Bussum?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Advocatenkantoor de Raadt in Bussum iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Advocatenkantoor de Raadt.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Advocatenkantoor de Raadt
Brinklaan 109-II
1404 GA
Bussum

Relevante plaatsen in de regio
Hilversum, Weesp, Muiden, Naarden, Bussum, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn, Loosdrecht, 's Gravenland, Loenen aan de Vecht, Almere

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (660 beoordelingen) De hoogste score is een 10.