Echtscheiding advocaten Den Bosch - TEN Advocaten

TEN Advocaten

OSS - Het advocatenkantoor Ten Advocaten is een modern en ondernemend kantoor voor juridisch advies en ondersteuning. In de regio is TEN Advocaten sterk vertegenwoordigd met vestigingen in Oss en in Schaijk. Vanuit het kantoor in Oss bedienen we ook cliënten uit Den Bosch.

Echstscheidingsadvocaat

Bij TEN Advocaten is mr. van Putten - van den Heuvel gespecialiseerd op het praktijkgebied personen- en familierecht. Alle situaties die te maken hebben met familierechtelijke relaties worden in behandeling genomen. Het belangrijkste voorbeeld is natuurlijk het ontbinden van een huwelijk (echtscheiding), maar ook de beëindiging van een geregistreerd partnerschap of van een samenlevingsrelatie dient juridisch correct afgehandeld te worden.

Advies en procesbijstand in procedures bij scheiding, ontbinding samenlevingsrelaties, omgang- en gezagkwesties, alimentatieregelingen, voor al dit soort zaken kunt u terecht bij een advocaat van TEN Advocaten. Samen met u zoeken we een aanpak die past bij uw persoonlijke situatie en met onze specialistische kennis staan wij u deskundig en integer bij.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Oss?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van TEN Advocaten in Oss iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van TEN Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

TEN Advocaten
Raadhuislaan 4a
5341 GM
Oss

Relevante plaatsen in de regio
s-Hertogenbosch, Den Bosch, Boxtel, Liempde, Schijndel, Vught, Berlicum, Sint Michielsgestel, Drunen, Vlijmen, Ammerzoden, Hedel, Kerkdriel, Rossum, Rosmalen

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.