Echtscheiding advocaten Den Haag - ELINGS Advocaat

ELINGS Advocaat

DEN HAAG - ELINGS Advocaat is een modern en eigentijds kantoor. Mr. Elings is de gespecialiseerde familierecht advocaat die de echtscheidingen behandelt. Er worden bij ELINGS Advocaat weliswaar reguliere kantoortijden aangehouden, maar afspraken in de weekeinden en in de avonduren behoren ook tot de mogelijkheden. Zeker niet onbelangrijk is dat er tegen een zeer gunstig uurtarief wordt gewerkt. Indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand omdat uw inkomen onder de grens ligt, dan bent u bij ELINGS Advocaat ook aan het juiste adres.

Kwaliteit

Advocatenkantoor ELINGS Advocaat realiseert samen met u een optimale oplossing van uw zaak. De dienstverlening van haar advocaten laat zich kwalificeren als specialistisch, betrokken en helder. De specialistische kennis en ervaring van de advocaten waarborgen dat voor u snel duidelijk is wat uw positie is, wat een optimale oplossing is en op welke manier deze kan worden bereikt. Die oplossing kan vaak zonder rechterlijke tussenkomst worden bereikt. Mocht dat niet echter mogelijk zijn, dan gaan onze advocaten een procedure uiteraard niet uit de weg.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Den Haag?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van ELINGS Advocaat in Den Haag iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van ELINGS Advocaat.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

ELINGS Advocaat
2e Sweelinckstraat 90b
2517 GZ
Den Haag

Relevante plaatsen in de regio
Den Haag Zuid, 's Gravenhage, Loosduinen, Escamp, Zuiderpark, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.6 (428 beoordelingen) De hoogste score is een 10.