Echtscheiding advocaten Den Haag, Scheveningen - Van den Bout Advocaten Mediators

Van den Bout Advocaten Mediators

VOORBURG - Van den Bout Advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor in Den Haag. Bij Van den Bout werken ervaren advocaten en mediators die o.a. gespecialiseerd zijn in personen- en familierecht.

Echtscheiding familierecht

Op het kantoor kunt u kennismaken met twee echtscheidingsspecialisten. Mr. Teun van den Bout en mr. Dorothee van den Bout-Kuhlman zijn beiden als advocaat zeer thuis in het familierecht en treden daarnaast op als mediator in geval er conflicten zijn tussen de (ex) partners.

Persoonlijke, informele dienstverlening

De aanpak van Teun van de Bout en Dorothee van de Bout-Kuhlman is persoonlijk en informeel. Tijdens een gratis eerste consult legt u uw situatie voor en kijken we wat uw traject wordt. Onze advocaten kunnen u ondersteunen bij de gehele echtscheidingsprocedure. Van het indienen van het verzoek tot scheiding tot het ondertekenen van een convenant. We helpen u bij het ouderschapsplan, de alimentatie, de boedelverdeling en de communicatie tussen u en uw (ex) partner.

Echtscheiding mediation

Voor echtscheiding via mediation bent u bij Van den Bout Advocaten aan het juiste adres. Samen met uw (ex-partner) worden de mogelijkheden en de procedure tijdens de intake besproken en toegelicht. Echtscheiding via mediation duurt vaak korter dan een echtscheiding op tegenspraak. Samen naar een echtscheiding mediator kan u bovendien flink in de kosten schelen.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Voorburg?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Van den Bout Advocaten Mediators in Voorburg iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Van den Bout Advocaten Mediators.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Van den Bout Advocaten Mediators
Oosteinde 237
2271 EG
Voorburg

Relevante plaatsen in de regio
Den Haag, 's Gravenhagen, Laak, Den Haag Centrum, Segbroek, Haagse Hout, Scheveningen, Duindorp, Vogelwijk, Kijkduin, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Stompwijk, Rijswijk

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.9 (480 beoordelingen) De hoogste score is een 10.