Echtscheiding advocaten Den Haag, Scheveningen - VAN DEN BOUT advocaten, mediators & IE-gemachtigden

VAN DEN BOUT advocaten, mediators & IE-gemachtigden

VOORBURG - VAN DEN BOUT advocaten, mediators & IE-gemachtigden is een onafhankelijk, deskundig en ervaren advocaten- & (register)mediatorskantoor in Voorburg-Leidschendam, Oosteinde 237. Het is centraal gelegen in de regio Den Haag, Leidschenveen, Ypenburg, Rijswijk, Wasenaar en Delft. Het kantoor is werkzaam nationaal, Europees – internationaal voor particulieren, ondernemingen en (overheids)instellingen, waar nodig via een eigen mondiaal netwerk. Naast uitgebreide kennis en ervaring in de advocatuur, het procesrecht en mediation is het kantoor m.n. gespecialiseerd in personen- / familierecht, (echt)scheidingsrecht, alimentatierecht, huwelijksvermogensrecht, erfrecht, arbeidsrecht en intellectueel eigendom.

De advocaten van het kantoor streven naar persoonlijke, informele en betrokken dienstverlening met redelijke tarieven, waar mogelijk op maat gesneden tegen vaste prijsafspraken. Werken op ‘pro deo’ basis (door de staat gefinancierde rechtshulp) is ook mogelijk. Hiervoor wordt o.b.v. ‘High Trust’ samengewerkt met de Raad voor Rechtsbijstand. Het 1e consult (tot max. half uur) is gratis. De kern van de werkzaamheden van het kantoor omvatten:

1: advisering, (juridische) begeleiding, contracten, procesvoering, incasso en beslagrecht
2: mediation / bemiddeling (MfN) als alternatieve wijze van geschillenoplossing
3: familierecht, (echt) scheidingsrecht, alimentatierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht
4: arbeidsrecht, ontslag, sociale (werknemers)verzekering, sociaal zekerheidsrecht
5: intellectueel eigendom: kwekersrecht, merkrecht – modellenrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht.

Omgang en samenwerken wordt veelal gewaardeerd. Vooral omdat er met een goed oog voor de zakelijke financiële belangen naar wordt gestreefd om problemen strategisch, positief en effectief naar oplossingen te leiden, zowel via de rechter maar ook via mediation.

Echtscheiding familierecht

Op het kantoor kunt u kennismaken met twee echtscheidingsspecialisten. Mr. Teun van den Bout en mr. Dorothee van den Bout-Kuhlman zijn beiden als advocaat zeer thuis in het familierecht en treden daarnaast op als mediator in geval er conflicten zijn tussen de (ex) partners.

Persoonlijke, informele dienstverlening

De aanpak van Teun van de Bout en Dorothee van de Bout-Kuhlman is persoonlijk en informeel. Tijdens een gratis eerste consult legt u uw situatie voor en kijken we wat uw traject wordt. Onze advocaten kunnen u ondersteunen bij de gehele echtscheidingsprocedure. Van het indienen van het verzoek tot scheiding tot het ondertekenen van een convenant. We helpen u bij het ouderschapsplan, de alimentatie, de boedelverdeling en de communicatie tussen u en uw (ex) partner.

Echtscheiding mediation

Voor echtscheiding via mediation bent u bij Van den Bout Advocaten aan het juiste adres. Samen met uw (ex-partner) worden de mogelijkheden en de procedure tijdens de intake besproken en toegelicht. Echtscheiding via mediation duurt vaak korter dan een echtscheiding op tegenspraak. Samen naar een echtscheiding mediator kan u bovendien flink in de kosten schelen.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Voorburg?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van VAN DEN BOUT advocaten, mediators & IE-gemachtigden in Voorburg iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van VAN DEN BOUT advocaten, mediators & IE-gemachtigden.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

VAN DEN BOUT advocaten, mediators & IE-gemachtigden
Oosteinde 237
2271 EG
Voorburg

Relevante plaatsen in de regio
Voorburg, Leidschendam, Den Haag, 's Gravenhagen, Laak, Den Haag Centrum, Segbroek, Haagse Hout, Scheveningen, Duindorp, Vogelwijk, Kijkduin, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Stompwijk, Rijswijk

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.9 (575 beoordelingen) De hoogste score is een 10.