Echtscheiding advocaten Doetinchem - Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten

Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten

ARNHEM - De echtscheidingsadvocaten van Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten helpen en begeleiden u bij uw scheiding, alimentatieverzoek, wijziging omgang en andere vragen rondom familierecht.

Het kantoor is gevestigd in Arnhem, maar we helpen ook regelmatig cliënten uit Doetinchem. Vanuit Doetinchem is het kantoor snel bereikbaar.

Familierechtadvocaten

Bij Schijven-Bours & Boeijink zijn twee advocaten gespecialiseerd in familierecht. Als familierechtadvocaten zijn ze nauw betrokken bij alles wat u in uw persoonlijke levenssfeer raakt. Er komt zoveel kijken bij een echtscheiding of de beëindiging van een geregistreerd partnerschap: de omgang met en zorg voor uw kinderen, ouderlijk gezag, kinderalimentatie en partneralimentatie, de afwikkeling van de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden enzovoort.

De advocaat treedt niet alleen op als persoonlijk scheidingsadvocaat, maar ook als mediator en/of overlegscheidingsadvocaat. Bij ‘overlegscheiden’ sluiten (ex)partners het samen af, in goed overleg. Hiermee besparen ze de kinderen, zichzelf en de aanstaande ex-partner een hoop stress en verdriet.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Arnhem?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten in Arnhem iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten
Jansbuitensingel 29
6811 AD
Arnhem

Relevante plaatsen in de regio
Doetinchem, Vorden, Hengelo Gld, Zelhem, Didam, 's Heerenberg, Gaanderen, Terborg, Silvolde, Ulft, Varsseveld, Hummelo

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.