Echtscheiding advocaten Doetinchem - De Kempenaer Advocaten

De Kempenaer Advocaten

ARNHEM - De Kempenaer Advocaten is al sinds 1816 een begrip als het gaat om juridische dienstverlening. Met de kennis en ervaring van 26 advocaten is De Kempenaer ook voor Doetinchem het kantoor waar u terecht kunt voor uw echtscheiding.

Familierechtadvocaten

Bij de Kempenaer zijn drie advocaten gespecialiseerd in familierecht: mr. Jan Willem Boeijink, mr. Marina Farkas-Tromp en mr. Nynke de Jager. Als familierechtadvocaten zijn ze nauw betrokken bij alles wat u in uw persoonlijke levenssfeer raakt. Er komt zoveel kijken bij een echtscheiding of de beëindiging van een geregistreerd partnerschap: de omgang met en zorg voor uw kinderen, ouderlijk gezag, kinderalimentatie en partneralimentatie, de afwikkeling van de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden enzovoort.

De advocaat treedt niet alleen op als persoonlijk scheidingsadvocaat, maar ook als mediator en/of overlegscheidingsadvocaat. Bij ‘overlegscheiden’ sluiten (ex)partners het samen af, in goed overleg. Hiermee besparen ze de kinderen, zichzelf en de aanstaande ex-partner een hoop stress en verdriet.

Helianthusnetwerk

Via het Helianthusnetwerk zijn de krachten gebundeld: de advocaten van De Kempenaer werken nauw samen met notarissen, fiscaal adviseurs, pensioenadviseurs, accountants, therapeuten en kindercoaches.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Arnhem?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van De Kempenaer Advocaten in Arnhem iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van De Kempenaer Advocaten.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

De Kempenaer Advocaten
Weerdjesstraat 70
6811 JE
Arnhem

Relevante plaatsen in de regio
Doetinchem, Vorden, Hengelo Gld, Zelhem, Didam, 's Heerenberg, Gaanderen, Terborg, Silvolde, Ulft, Varsseveld, Hummelo

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.9 (597 beoordelingen) De hoogste score is een 10.