Echtscheiding advocaten Emmen - De Jonge Advocatuur | Mediation

De Jonge Advocatuur | Mediation

EMMEN - Het advocatenkantoor De Jonge Advocatuur | Mediation, met een vestiging in het Emmen, is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Alles wat te maken heeft met relaties, of dat nu tussen (ex)partners, kinderen en hun ouders of kinderen onderling is, valt onder deze specialisatie.

Kwaliteit, betrokkenheid en vertrouwen

De Jonge Advocatuur | Mediation hecht veel waarde aan een goede relatie met haar cliënten. Naast kwaliteit en deskundigheid vormen betrokkenheid en vertrouwen belangrijke kernwaarden voor dit onafhankelijke advocatenkantoor.

Deskundige begeleiding

Als een huwelijk of een relatie beëindigd wordt, loopt men vaak tegen diverse financiële en wettelijke gevolgen aan. Deskundige begeleiding biedt dan uitkomst om de problemen inzichtelijk te krijgen. Zeker in geval er een onderneming betrokken is bij de scheiding en bijvoorbeeld vennootschappelijke aspecten een rol spelen, is het verstandig om juridische bijstand in te schakelen. Met behulp van een mediator als neutraal persoon kunnen beide partijen in onderhandeling treden, waardoor langdurige en kostbare procedures vaak bespaard kunnen worden. Ook deze begeleiding biedt De Jonge Advocatuur | Mediation.

Emmen en Stadskanaal

De Jonge Advocatuur | Mediation, gevestigd in Emmen en in Stadskanaal, heeft als werkgebied de provincie Drenthe, Zuid-Oost Groningen en Noord-Oost Overijssel.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Emmen?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van De Jonge Advocatuur | Mediation in Emmen iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van De Jonge Advocatuur | Mediation.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

De Jonge Advocatuur | Mediation
Hooggoorns 14
7812 AM
Emmen

Relevante plaatsen in de regio
Emmen, Borger, Nieuw Buinen, Exloo, Valthe, Valthermond, Emmercompascuum, Odoorn, Nieuw Dordrecht, Veenoord, Erica, Klazienaveen, Schoonebeek, Nieuw Amsterdam

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.