Echtscheiding advocaten Etten-Leur - Buntsma & Van Dooren Advocaten

Buntsma & Van Dooren Advocaten

BREDA - Het advocatenkantoor Buntsma & Van Dooren Advocaten is gevestigd in Breda. Ook als u op zoek bent naar een advocaat in de omgeving van Etten-Leur bent u op ons kantoor van harte welkom.

Met zeven advocaten voor diverse rechtsgebieden wordt er dagelijks gewerkt aan wat we belangrijk vinden bij Buntsma & Van Dooren: efficiënt werken en zo snel mogelijk een analyse en een perspectief aan onze cliënten geven. Duidelijkheid, daar staan wij voor.

Advocaat nodig bij scheiding of ontbinding geregistreerd partnerschap?

Als u wilt gaan scheiden of uw geregistreerde relatie wilt verbreken, dan bent u verplicht een advocaat in de arm te nemen. Een echtscheiding loopt altijd via de rechtbank. Een gespecialiseerd advocaat doorloopt met u de hele scheidingsprocedure en dient uiteindelijk het verzoek tot scheiding bij de rechter in.

Mr. Mariëtte Corbeij-Beukers is zo’n advocaat. Bij Buntsma & Van Dooren geldt zij als specialist in personen- en familierecht en daardoor als scheidingsadvocaat. Indien de scheidende partijen niet tot passende afspraken kunnen komen, kan mr. Marcel van Dooren optreden als mediator. Het verdient de voorkeur als de toekomstig ex-partners tot een gezamenlijke oplossing komen. Hierdoor blijven de onderlinge relaties behouden en ontstaat er weer perspectief voor alle betrokkenen.

Een betrouwbare en creatieve derde partij brengt partijen weer met elkaar in gesprek. Als we tot afspraken komen, scheelt dat tijd, geld en niet te vergeten: stress. Zeker als er kinderen in het spel zijn.

Kennismaking en kosten

Tijdens een eerste gesprek van een half uur maken we kennis en bespreken we uw persoonlijke situatie. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld heeft van de te verwachten kosten en besteden hier dan ook duidelijk aandacht aan. Als blijkt dat u de kosten van een advocaat niet helemaal kunt betalen, dan kunnen we via de Raad voor Rechtsbijstand een aanvraag indienen voor gesubsidieerde rechtshulp.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Breda?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Buntsma & Van Dooren Advocaten in Breda iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Buntsma & Van Dooren Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Buntsma & Van Dooren Advocaten
Delpratsingel 24-25
4811 AP
Breda

Relevante plaatsen in de regio
Etten-Leur, Sint Willebrord

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (660 beoordelingen) De hoogste score is een 10.