Echtscheiding advocaten Goes - Servus Advocatuur en Mediation

Servus Advocatuur en Mediation

GOES - Servus Advocatuur en Mediation is in 2016 opgericht. Het kantoor is gespecialiseerd in rechtsbijstand aan particulieren. Door de jarenlange ervaring van de advocaten in de rechtshulpverlening zijn de familierechtadvocaten van Servus Advocatuur en Mediation in staat om zaken snel en adequaat te behandelen tegen een betaalbaar tarief.

Veelal worden de kosten voor rechtshulpverlening voor een groot deel door de overheid betaald. Voor mensen van wie het inkomen daarvoor te hoog ligt, verleent Servus Advocatuur en Mediation rechtshulp tegen een gematigd tarief.

Servus Advocatuur en Mediation houdt kantoor te Goes. Daarnaast worden er klanten ontvangen in Middelburg en Zierikzee.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Goes?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Servus Advocatuur en Mediation in Goes iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Servus Advocatuur en Mediation.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Servus Advocatuur en Mediation
Fruitlaan 4E
4462 EP
Goes

Relevante plaatsen in de regio
Goes, Vlissingen, Arnemuiden, Oost-Souburg, Domburg, Oostkapelle, Westkapelle, Zoutelande, Veere, Middelburg, Kapelle, Heinkenszand, 's Gravenpolder, Yerseke, Terneuzen, Axel, Sluiskil, Sas van Gent, Westdorpe, Hulst, Kloosterzande, Vogelwaarde, Sint Jansteen, Heikant, Klinge, Nieuw Namen, Oostburg, Sluis, Catzand, Breskens, IJzendijke, Aardenburg, Schouwen-Duiveland, Zierikzee, Bruinisse, Renesse, Burgh Haamstede

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9 (651 beoordelingen) De hoogste score is een 10.