Echtscheiding advocaten Groningen - Meerburg & Mok, advocaten mediators

Meerburg & Mok, advocaten mediators

GRONINGEN - Advocatenkantoor Meerburg & Mok advocaten - mediators heeft een vestigingen in Groningen en in Assen. De advocaten en mediators van dit kantoor kunnen u onder andere bijstaan in het Personen- en familierecht als u gaat scheiden of bij beëindiging van een samenleving.

Bij Meerburg & Mok advocaten werken ook ervaren scheidingsmediators. Mr. Martijn Mok en Mr. Henk Janssen zijn beiden aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

Door middel van mediation kunnen heel wat vechtscheidingen voorkomen worden. Vaak zijn problemen rondom een echtscheiding gezamenlijk op te lossen en is het niet nodig dat beide partijen een eigen advocaat in de arm nemen. Met een bemiddelende partij worden kwesties op het gebied van omgang, kinder- en/of partneralimentatie, ouderschapsplan en boedelscheiding uitgewerkt.

Een mediator neemt als bemiddelend, gezamenlijk advocaat geen standpunt in, maar helpt de scheidende partijen bij het zoeken naar oplossingen die voor beiden acceptabel zijn. Doordat de ex-partners samen constructief aan de afhandeling meewerken, is er communicatie. Hierdoor is de kans dat ook na de scheiding de communicatie redelijk tot goed verloopt, groter. De oplossingen worden immers gezamenlijk opgesteld en vastgelegd en niet overgelaten aan een derde partij (zoals de rechter). Zeker als er kinderen bij betrokken zijn, heeft mediation de voorkeur. Een bijkomend voordeel van scheiding met behulp van een mediator is de kostenbeheersing.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Groningen?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Meerburg & Mok, advocaten mediators in Groningen iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Meerburg & Mok, advocaten mediators.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Meerburg & Mok, advocaten mediators
Westersingel 49
9718 CE
Groningen

Relevante plaatsen in de regio
Ulrum, Leens, Warffum, Uithuizen, Uithuizermeeden, Winsum, Bedum, Ten Boer, Grijpskerk, Noordhorn, Zuidhorn, Groningen, Haren, Eelde, Peize, Norg, Vries, Zuidlaren, Roden, Leek, Marum, Sebaldeburen

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.6 (428 beoordelingen) De hoogste score is een 10.