Echtscheiding advocaten Houten- Selders Advocaten

Selders Advocaten

HOUTEN - Selders Advocaten bevindt zich in Houten. Dit advocatenkantoor biedt rechtshulp aan particulieren op verschillende rechtsgebieden. In praktijk treden de advocaten van Selders Advocaten veel op in zaken met als onderwerp het personen- en familierecht. Onder dit rechtsgebied vallen echtscheidingsprocedures.

Mr. Selders en mr. Splinter zijn gespecialiseerd in de problematiek rondom scheiding. Alimentatie, huwelijkse voorwaarden, boedelverdeling, omgang met de kinderen, alles wordt efficiënt en oplossingsgericht onder de loep genomen. De advocaten van Selders Advocaten werken snel en gaan voor het juridisch meest haalbare resultaat.

Zoekt u kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening en een persoonlijke aanpak? Maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Om betaalbare rechtshulp voor iedereen te verlenen werkt Selders Advocaten met een gematigd uurtarief. Indien een cliënt daarvoor in aanmerking komt is gefinancierde rechtsbijstand mogelijk.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Houten?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Selders Advocaten in Houten iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Selders Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Selders Advocaten
Papiermolen 38
3994 DK
Houten

Relevante plaatsen in de regio
Houten, Utrecht, Zeist, Houten, Bunnik, Odijk, Driebergen-Rijssenburg, De Bilt, Bilthoven

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.