Echtscheiding advocaten Leeuwarden - Winnips & Schütz Advocaten

Winnips & Schütz Advocaten

LEEUWARDEN - Winnips & Schütz Advocaten is een modern en kleinschalig advocatenkantoor, gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Het kantoor behandelt een overzichtelijk aantal rechtsgebieden, met de nadruk op het familierecht en strafrecht. De advocaten zijn betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

Ook voor mediation kunt u bij dit kantoor terecht. Door hun ervaring in het familierecht kunt u er zeker van zijn dat uw zaak deskundig en voortvarend zal worden behandeld. Uw persoonlijk belang staat voorop, maar daarnaast is het ook belangrijk dat de scheidende partijen zo goed mogelijk uiteen gaan. Neem voor juridisch advies contact op en laat u begeleiden door Winnips & Schütz.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Leeuwarden?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Winnips & Schütz Advocaten in Leeuwarden iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Winnips & Schütz Advocaten .

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Winnips & Schütz Advocaten
Zuiderplein 29
8911 AN
Leeuwarden

Relevante plaatsen in de regio
Leeuwarden, Franekeradeel, Dongeradeel, Dokkum, Kollum, Buitenpost, Zwaagwesteinde, Surhuisterveen, Bergum, Stiens, Sint Annaparochie, Harlingen, Dronrijp, Grouw

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.