Echtscheiding advocaten Lent bij Nijmegen - Goedrecht Advocaten

Goedrecht Advocaten

LENT - Goedrecht Advocaten is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden waaronder het personen- en familierecht. Bij het kantoor zijn drie advocaten werkzaam die op een betrokken en persoonlijke wijze voor u klaar staan. De dienstverlening is van hoge kwaliteit en de advocaten hebben jarenlange ervaring in de advocatuur. Zij helpen u graag met het oplossen van uw juridisch probleem.

Bij Goedrecht Advocaten kunt u terecht voor een gratis spreekuur. Om kennis te maken en uw juridische vragen te bespreken. Dit gesprek is het eerste half uur kosteloos. Ook met een rechtsbijstandverzekering kunt u bij Goedrecht Advocaten terecht. Heeft u een advocaat nodig? Kom dan bij Goedrecht Advocaten langs en laat u door één van de advocaten adviseren.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Lent?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Goedrecht Advocaten in Lent iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Goedrecht Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Goedrecht Advocaten
Laauwikstraat 8
6663 CJ
Lent

Relevante plaatsen in de regio
Nijmegen, Ubbergen, Bemmel, Huissen, Gendt, Millingen aan de Rijn

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.