Echtscheiding advocaten Lent bij Nijmegen - Goedrecht Advocaten

Goedrecht Advocaten

LENT - Goedrecht Advocaten is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden waaronder het personen- en familierecht. Bij het kantoor zijn drie advocaten werkzaam die op een betrokken en persoonlijke wijze voor u klaar staan. De dienstverlening is van hoge kwaliteit en de advocaten hebben jarenlange ervaring in de advocatuur. Zij helpen u graag met het oplossen van uw juridisch probleem.

Bij Goedrecht Advocaten kunt u terecht voor een gratis spreekuur. Om kennis te maken en uw juridische vragen te bespreken. Dit gesprek is het eerste half uur kosteloos. Ook met een rechtsbijstandverzekering kunt u bij Goedrecht Advocaten terecht. Heeft u een advocaat nodig? Kom dan bij Goedrecht Advocaten langs en laat u door één van de advocaten adviseren.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Lent?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Goedrecht Advocaten in Lent iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Goedrecht Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Goedrecht Advocaten
Laauwikstraat 8
6663 CJ
Lent

Relevante plaatsen in de regio
Nijmegen, Ubbergen, Bemmel, Huissen, Gendt, Millingen aan de Rijn

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9 (646 beoordelingen) De hoogste score is een 10.