Echtscheiding advocaten Maarssen - Simmelink Advocatuur

Simmelink Advocatuur

MAARSSEN - Heeft u besloten om niet meer met elkaar verder te gaan? Wilt u de scheiding in gang gaan zetten? Familierechtadvocaat mr. Carla Simmelink van Simmelink Advocatuur uit Maarssen helpt u hierbij. Zij heeft een no-nonsense aanpak. Ze gebruikt geen ingewikkelde taal en haar adviezen zijn helder.

U kunt bij Carla terecht voor alles wat met een scheiding te maken heeft. Als u nog goed met elkaar kunt overleggen, kan zij u beide bijstaan als mediator. Kunt u niet meer met elkaar door één deur, dan kan ze u eenzijdig bijstaan.

Carla is daarnaast ook gespecialiseerd in andere onderdelen van het familierecht. Zoals naamswijziging, het erfrecht of het BOPZ/Psychiatrisch patiëntenrech. Ze is ook nog bijzonder curator.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Maarssen?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Simmelink Advocatuur in Maarssen iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Simmelink Advocatuur.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Simmelink Advocatuur
Ticheloven 14
3602 XJ
Maarssen

Relevante plaatsen in de regio
Maarssen, Vleuten, De Meern, Utrecht, Zeist, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Bunnik, Odijk, Driebergen-Rijssenburg, De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.7 (400 beoordelingen) De hoogste score is een 10.