Echtscheiding advocaten Middelburg - Kalle Advocatuur

Kalle Advocatuur

MIDDELBURG - Kalle advocatuur is een kantoor in Middelburg dat is gespecialiseerd in familierecht en mediation. Ze hebben veel ervaring met echtscheidingen. U mag vertrouwen op
gespecialiseerde rechtsbijstand. Kalle advocatuur werkt niet alleen vóór de cliënten maar ook juist samen mèt de cliënten; met u wordt de strategie bepaald.

U moet zich goed voelen bij de wijze waarop uw belangen worden behartigd. Een persoonlijke benadering onderstreept dit uitgangspunt. U mag daarbij natuurlijk vertrouwen op deskundigheid van Kalle advocatuur. Het belangrijkste is dat een advocaat/bemiddelaar goed werk aflevert; daarom levert Kalle advocatuur maatwerk af.

Kalle advocatuur staat cliënten bij in zowel pro- deo zaken als in betalende zaken.

Komt u (net) niet in aanmerking voor een toevoeging en wenst u vooraf duidelijkheid over de totale prijs, dan kan er vooraf een maximale prijs worden afgesproken.

Echtscheiding advocaat Middelburg

Bent u op zoek naar een echtscheiding advocaat in Middelburg of omstreken? Neem dan contact op met Kalle advocatuur uit Middelburg.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Middelburg?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Kalle Advocatuur in Middelburg iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Neem contact op met de intakebalie van Kalle Advocatuur.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Kalle Advocatuur
Sint Pieterstraat 1
4331 ET
Middelburg

Relevante plaatsen in de regio
Middelburg, Vlissingen, Arnemuiden, Oost-Souburg, Domburg, Oostkapelle, Westkapelle, Zoutelande, Veere

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.