Echtscheiding advocaten Nijmegen - De Kempenaer Advocaten

De Kempenaer Advocaten

ARNHEM - Bij De Kempenaer Advocaten staat een duurzame en persoonlijke relatie met cliënten hoog in het vaandel. In het kantoor wordt gewerkt met korte lijnen en de ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat uw persoonlijke situatie centraal staat. Cliënten uit Nijmegen zijn van harte welkom bij De Kempenaer.

Scheiding: samen of alleen?

Een echtscheiding is vaak complex te noemen. Natuurlijk is er allereerst de emotionele kant van de scheiding. Daarnaast dienen ook zakelijke beslissingen genomen te worden, bijvoorbeeld over de echtelijke woning, de waardering van een onderneming of aanpassing van het testament.

Bij de Kempenaer zijn drie advocaten gespecialiseerd in familierecht: mr. Jan Willem Boeijink, mr. Marina Farkas-Tromp en mr. Nynke de Jager. Zij kunnen optreden als uw persoonlijk advocaat bij echtscheiding, maar ook als mediator of overlegscheidingsadvocaat. Bij ‘overlegscheiden’ sluiten (ex)partners het samen af, in goed overleg. Hierbij is het belangrijk dat ook de kinderen voldoende aandacht krijgen en een gesprek met de kinderen behoort tot de mogelijkheden.

Helianthusnetwerk

Via het Helianthusnetwerk werkt De Kempenaer nauw samen met accountants, notarissen, fiscaal adviseurs, pensioenadviseurs en therapeuten/coaches. Hierdoor kan De Kempenaer maatwerk leveren. Of het nu gaat om het ouderschapsplan, de zorgregeling, alimentatie of pensioenafspraken: bij De Kempenaer zijn de krachten gebundeld.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Arnhem?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van De Kempenaer Advocaten in Arnhem iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van De Kempenaer Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

De Kempenaer Advocaten
Weerdjesstraat 70
6811 JE
Arnhem

Relevante plaatsen in de regio
Nijmegen, Ubbergen, Bemmel, Huissen, Gendt, Millingen aan de Rijn

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9 (629 beoordelingen) De hoogste score is een 10.