Echtscheiding advocaten Oosterhout - Buntsma & Van Dooren Advocaten

Buntsma & Van Dooren Advocaten

BREDA - Bij Buntsma & Van Dooren Advocaten werken we met zeven advocaten in diverse rechtsgebieden. Samen bundelen we de krachten met diverse specialisaties. Zo kunt u bij Buntsma & Van Dooren o.a. terecht voor juridisch advies met betrekking tot personen- en familierecht en jeugdrecht. We zijn gevestigd in Breda en heten ook cliënten uit Oosterhout van harte welkom.

U kunt van ons verwachten dat we doortastend en actief voor u aan het werk gaan.

Een advocaat voor scheidingen

Mr. Mariëtte Corbeij-Beukers is specialist in personen- en familierecht en heeft als advocaat veel ervaring met vraagstukken rondom echtscheiding of beëindiging van geregistreerd partnerschap. Met de toekomstig ex-partner moeten afspraken gemaakt worden over praktische zaken als de boedelverdeling, alimentatie (voor kinderen en/of partner) en verdeling van het pensioen. Deze afspraken worden vastgelegd in een convenant (overeenkomst). Uw advocaat stuurt daarna een verzoekschrift tot scheiding naar de rechter.

Samen één advocaat?

Indien u het als partners met elkaar eens bent, dan kunt u samen één advocaat nemen. Indien u het niet met elkaar eens bent, dan kan mr. M. van Dooren optreden als bemiddelaar. Door middel van mediation wordt geprobeerd de escalatie van een conflict te beëindigen. De nadruk komt te liggen op de toekomst, niet meer in het verleden en de mediator helpt beide partijen te kiezen voor een oplossing op maat.

Kennismaking en kosten

Buntsma & Van Dooren Advocaten hecht groot belang aan een directe en open verstandhouding met een cliënt. In een eerste (kostenloos) gesprek van een half uur wordt uw persoonlijke situatie besproken: welke stappen gaat u nemen en welke kosten kunt u hierbij verwachten? Komt u voor een persoonlijk of een gezamenlijk advocaat of wenst u bemiddeling?

Als u de kosten van een advocaat niet helemaal kunt betalen, dan kan uw advocaat van Buntsma & Van Dooren via de Raad voor Rechtsbijstand een aanvraag indienen voor gesubsidieerde rechtshulp.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Breda?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Buntsma & Van Dooren Advocaten in Breda iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Buntsma & Van Dooren Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Buntsma & Van Dooren Advocaten
Delpratsingel 24-25
4811 AP
Breda

Relevante plaatsen in de regio
Oosterhout, Made, Raamsdonksveer

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.