Echtscheiding advocaten Oss - TEN Advocaten

TEN Advocaten

OSS - TEN Advocaten uit Oss is een middelgroot advocatenkantoor waar persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid en duidelijke taal heel belangrijk zijn. Op die manier kunnen onze familierechtadvocaten, uiteraard samen met u, uw zaak het beste behartigen en gaan wij iedere keer voor het optimale resultaat.

Familierecht

Onze familierechtadvocaten beschikken over een uitgebreide deskundigheid, ervaring en specialistische kennis op het gebied van echtscheiding. Wilt u scheiden op eenzijdig verzoek? Of een scheiding op gemeenschappelijk verzoek? Wilt u weten wat er met de kinderen gebeurt na een echtscheiding? Heeft u een vraag over de afwikkeling van uw huwelijkse voorwaarden? Komt u er niet uit met uw boedelverdeling? Wilt u weten of u aanspraak kunt maken op het pensioen van uw (ex) partner? Wilt u weten of u recht heeft op alimentatie dan wel of u alimentatie moet gaan betalen? Met deze vragen bent u bij ons aan het juiste adres voor advies van een gespecialiseerd echtscheidingsadvocaat.

Kennis en ervaring bij scheidingsproblematiek

Naast echtscheidingszaken bieden wij u kennis en ervaring op een breed terrein van het personen- en familierecht. Deze familierechtadvocaten kunnen u bijvoorbeeld ook bijstaan en adviseren bij:

  • Alimentatiekwesties, waaronder: wijziging, vaststelling kinderalimentatie en partneralimentatie
  • Gezagskwesties, waaronder: vaststelling/wijziging hoofdverblijf; vervangende toestemming paspoort; wijziging eenhoofdig of gezamenlijk gezag
  • Omgangsregelingen, waaronder co-ouderschapregelingen

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Oss?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van TEN Advocaten in Oss iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van TEN Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

TEN Advocaten
Raadhuislaan 4a
5341 GM
Oss

Relevante plaatsen in de regio
Oss, Megen, Ravenstein, Herpen, Berghem, Heersch, Nistelrode, Geffen, Nuland, Heeswijk Dinther, Vorstenbosch

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.