Echtscheiding advocaten Rijswijk - Van den Bout Advocaten Mediators

Van den Bout Advocaten Mediators

VOORBURG - Bij Van den Bout Advocaten werken specialisten personen- en familierecht. Voor advies, juridische begeleiding en procesvoering kunt u bij ons terecht voor uw op handen zijnde scheiding. Ook als u in Rijswijk op zoek bent naar een scheidingsadvocaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Advocaat bij scheiding en beëindiging geregistreerd partnerschap

Bij echtscheiding, beëindiging van geregistreerd partnerschap of andere samenlevingsrelaties met of zonder samenlevingscontract, staan wij u terzijde: daadkrachtig, persoonlijk, informeel en met redelijke tarieven.

Mediation

Familiekwesties zijn zeer ingrijpend, zowel voor u als voor uw naasten. Dit is extra het geval als er kinderen bij betrokken zijn. Wij richten ons primair op het treffen van een regeling waarin iedereen zich kan vinden. Hierbij kunnen onze scheidingsadvocaten mr. Teun van de Bout en mr. Dorothee van de Bout-Kuhlman, als mediator bemiddelen tussen u en uw (ex) partner. Als het afspreken van een dergelijke regeling niet tot de mogelijkheden behoort, dan wordt uw zaak goed onderbouwd aan de rechter voorgelegd.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Voorburg?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Van den Bout Advocaten Mediators in Voorburg iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Van den Bout Advocaten Mediators.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Van den Bout Advocaten Mediators
Oosteinde 237
2271 EG
Voorburg

Relevante plaatsen in de regio
Rijswijk, Wateringen

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.