Echtscheiding advocaten Rotterdam - Ooms Advocatuur

Ooms Advocatuur

ROTTERDAM - Ooms Advocatuur heeft op 1 oktober 2017 haar deuren geopend. Het is een eenmanskantoor dat door mr. M.J.J.A. Ooms is opgericht. Het familierecht is één van de specialisme dat dit kantoor. De dienstverlening is van hoge kwaliteit en door de jarenlange ervaring in het familierecht kan de beste strategie voor uw situatie worden bepaald.

Door een persoonlijke en praktische aanpak wordt er snel naar een wenselijke oplossing voor uw juridische probleem gezocht. Heeft u te maken met een echtscheiding? Neem dan contact op en laat u begeleiden door Ooms Advocatuur.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Rotterdam?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Ooms Advocatuur in Rotterdam iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Ooms Advocatuur.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Ooms Advocatuur
Schorpioenstraat 298
3067 KW
Rotterdam

Relevante plaatsen in de regio
Rotterdam, Kralingen-Crooswijk, Kralingseveer, 's Gravenland, Het Lage Land, Prinsenland, Prins Alexander, Oosterflank, Schiebroek, Hillegersberg, Terbregge, Ommoord

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (665 beoordelingen) De hoogste score is een 10.