Echtscheiding advocaten Sittard-Geleen - RNS Advocaten

RNS Advocaten

MAASTRICHT - RNS Advocaten is gevestigd in Maastricht. Ook inwoners van de gemeente Sittard-Geleen die op zoek zijn naar een specialist om hen terzijde te staan bij een echtscheidingsprocedure, zijn bij ons van harte welkom.

Praktijk met persoonlijke aandacht

Of het nu gaat om het voorkomen of om het oplossen van problemen, wij kiezen altijd voor een op maat gesneden benadering. RNS Advocaten staat voor een kwalitatief hoogwaardige advocatenpraktijk. Wij hebben individuele aandacht voor u als cliënt, wij zijn nauw betrokken bij uw specifieke situatie en met onze specialistische kennis staan wij u terzijde bij alle stappen die u gaat nemen in uw echtscheidingsprocedure.

Personen- en familierecht

Bij RNS Advocaten beschikken we over ruime ervaring op het rechtsgebied personen- en familierecht. Bij een eerste gesprek over uw echtscheiding verkennen wij uw persoonlijke situatie. Daarna maken we een plan met betrekking tot uw huwelijkse voorwaarden, alimentatie, een eventueel ouderschapsplan, pensioenverevening en de boedelverdeling. Onze begeleiding is primair gericht op het treffen van een regeling waarin alle partijen zich kunnen vinden, dus ook uw (ex) partner.

Advocaat echtscheiding

Onze partners mr. Noëlle de Laurente en mr. Shirien Horst hebben zich in het bijzonder toegelegd op het personen- en familierecht. Ook voor meer omvangrijke echtscheidingszaken kunt u bij één van hen terecht voor een vrijblijvend en kostenloos gesprek.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Maastricht?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van RNS Advocaten in Maastricht iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van RNS Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

RNS Advocaten
Wilhelminasingel 76
6221 BL
Maastricht

Relevante plaatsen in de regio
Sittard, Geleen, Elsloo, Beek, Urmond, Limbricht, Grevenbicht, Born, Nieuwstadt, Schinnen, Schimmert

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (665 beoordelingen) De hoogste score is een 10.