Echtscheiding advocaten Tilburg - Simon & Albrecht Advocaten- en Mediationpraktijk

Simon & Albrecht Advocaten- en Mediationpraktijk

TILBURG - Simon & Albrecht is een klein, modern en slagvaardig kantoor waar u terecht kunt voor een deskundige, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak van uw juridisch geschil. We beschikken over veel kennis en ruime ervaring op meerdere rechtsgebieden.

Wij hebben vestigingen in Eindhoven en Tilburg. Beide zijn centraal gelegen, met voldoende parkeergelegenheid en zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een vakkundig advies van een advocaat? Neem vrijblijvend contact met ons op, een eerste afspraak is zo gemaakt!

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door helderheid in communicatie over de aanpak en de mogelijkheden om het geschil spoedig en effectief op te lossen. Met onze transparante werkwijze komt u nooit voor verrassingen te staan.

Tijdens het eerste gesprek kunnen wij een globale juridische inschatting maken van het probleem dat u heeft. Samen met de client zoeken we creatief naar juridische oplossingen en bespreken we de eerste stappen die dan gezet moeten worden. Ons uitgangspunt is om zoveel als mogelijk langdurige en kostbare procedures te voorkomen. Hierbij staat overleg voorop.
Is een procedure noodzakelijk en/of niet te voorkomen, dan vindt u bij ons kantoor consciëntieuze en professionele juridische begeleiding en ondersteuning.

Wij adviseren, procederen en bemiddelen zowel in zakelijke als particuliere geschillen en zijn gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht, erfrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, incasso en letselschade.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Tilburg?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Simon & Albrecht Advocaten- en Mediationpraktijk in Tilburg iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Simon & Albrecht Advocaten- en Mediationpraktijk.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Simon & Albrecht Advocaten- en Mediationpraktijk
Hart van Brabantlaan 12
5038 JL
Tilburg

Relevante plaatsen in de regio
Tilburg, Goirle, Kaatsheuvel, Dongen, Rijen, Loon op Zand, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Moergestel, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Diessen, Gilze, Chaam, Baarle Nassau

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.