Echtscheiding advocaten Uden - TEN Advocaten

TEN Advocaten

OSS - TEN Advocaten is een ondernemend kantoor. Betrouwbaarheid, resultaatgericht werken en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel. Ook samenwerken en het delen van kennis past in de visie van TEN Advocaten.
Met een vestiging in zowel Oss als in Schaijk kan TEN Advocaten ook cliënten uit Uden optimaal vertegenwoordigen. Bent u in Uden op zoek naar een scheidingsadvocaat, dan kunt u contact opnemen met TEN Advocaten .

Scheidingsprocedure

U wilt scheiden en heeft advies nodig. Juridisch moet een echtscheiding goed geregeld worden en er zijn heel wat praktische problemen die opgelost moeten worden. Welke procedure u gaat volgen hangt meestal samen met de manier waarop u kunt communiceren met uw partner.

Samen scheiden of alleen?

Bent u het samen eens, dan kunt u samen één advocaat vragen om juridische bijstand. Bent u het niet met elkaar eens, dan kunnen de echtscheidingsspecialisten van TEN advocaten bemiddelen. Mr. van Putten - van den Heuvel is advocaat en kan de rol van mediator vervullen. Haar ervaring is dat het de voorkeur verdient om met behulp van een derde en neutrale partij tot een passende oplossing voor beide partijen te komen.
Is mediation niet (meer) mogelijk, dan vertegenwoordigt zij u als persoonlijk advocaat bij uw scheiding.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Oss?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van TEN Advocaten in Oss iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van TEN Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

TEN Advocaten
Raadhuislaan 4a
5341 GM
Oss

Relevante plaatsen in de regio
Uden, Reek, Zeeland, Boekel, Erp, Veghel

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (672 beoordelingen) De hoogste score is een 10.