Echtscheiding advocaten Uden - Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten

Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten

OSS - Lammers Molkenboer Roosendaal, kortweg LRM Advocaten, is een ondernemend kantoor. Betrouwbaarheid, resultaatgericht werken en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel. Ook samenwerken en het delen van kennis past in de visie van LRM Advocaten.
Met een vestiging in zowel Oss als in Schaijk kan LMR Advocaten ook cliënten uit Uden optimaal vertegenwoordigen. Bent u in Uden op zoek naar een scheidingsadvocaat, dan kunt u contact opnemen met LRM Advocaten .

Scheidingsprocedure

U wilt scheiden en heeft advies nodig. Juridisch moet een echtscheiding goed geregeld worden en er zijn heel wat praktische problemen die opgelost moeten worden. Welke procedure u gaat volgen hangt meestal samen met de manier waarop u kunt communiceren met uw partner.

Samen scheiden of alleen?

Bent u het samen eens, dan kunt u één advocaat vragen om juridische bijstand. Bent u het niet met elkaar eens, dan kunnen de echtscheidingsspecialisten van LRM advocaten bemiddelen. Mr. Lisette Bakker en mr. Anne Driessen-Tabbers zijn beiden advocaat en kunnen ook de rol van mediator vervullen. Hun ervaring is dat het de voorkeur verdient om met behulp van een derde en neutrale partij tot een passende oplossing voor beide partijen te komen.
Is mediation niet (meer) mogelijk, dan vertegenwoordigt Lisette Bakker of Anne Driessen-Tabbers u als persoonlijk advocaat bij uw scheiding.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Oss?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten in Oss iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten
Raadhuislaan 4a
5341 GM
Oss

Relevante plaatsen in de regio
Uden, Reek, Zeeland, Boekel, Erp, Veghel

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.9 (600 beoordelingen) De hoogste score is een 10.