Echtscheiding advocaten Venlo - Mr. C. Schouten

Mr. C. Schouten

VENLO - Schouten Mediator & Advocaat is een éénmanskantoor opgericht door mr. C. Schouten. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de advocatuur en is gespecialiseerd in het familierecht. Voor geschillen over de alimentatie, omgangsregelingen, de verdeling van de inboedel en natuurlijk voor echtscheidingen bent u bij Schouten Advocatuur aan het juiste adres.

Mr. C. Schouten is naast advocaat ook een gecertificeerde scheidingsmediator. Kiest u voor mediation of neemt ieder een eigen echtscheidingsadvocaat in de arm? In een vrijblijvend gesprek kan advies worden gegeven over de voor- en nadelen van beide opties.

Bent u op zoek naar een advocaat die uw juridisch probleem efficiënt professioneel en gedreven oppakt, dan kunt u bij Schouten Mediator & Advocaat goed terecht.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Venlo?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Mr. C. Schouten in Venlo iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Mr. C. Schouten.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Mr. C. Schouten
Burg van Rijnsingel 20-B
5913 AN
Venlo

Relevante plaatsen in de regio
Venlo, Venray, Bergen Limburg, Horst, Tegelen, Meijel, Beringe, Panningen, Helden, Maasbree, Baarlo, Belfelt, Reuver, Steijl, Grubbenvorst, Velden

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.9 (480 beoordelingen) De hoogste score is een 10.