Echtscheiding advocaten Vlaardingen - DikkersLegal

DikkersLegal

VLAARDINGEN - Advocatenkantoor Dikkers Legal in een eenmanskantoor dat is opgericht door mr. S. Dikkers. Het kantoor is gevestigd aan de Waalstraat 33 in Vlaardingen. Mevrouw Dikkers heeft ruim 20 jaar ervaring in de advocatuur en is gespecialiseerd in het familierecht. Echtscheidingen, alimentatie en omgangsregelingen zijn de specialiteiten van dit kantoor. Maar ook voor het opstellen van een ouderschapsplan, alimentatieberekening en anderszins hulp op het familierechtelijk gebied kunt u bij Dikkers Legal terecht.

Het kantoor kenmerkt zich door een voortvarende en strijdvaardige aanpak en het leveren van maatwerk. Heeft u te maken met juridische problemen op familierechtelijk gebied? Neem dan contact op en laat u begeleiden door Dikkers Legal.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Vlaardingen?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van DikkersLegal in Vlaardingen iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van DikkersLegal.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

DikkersLegal
Waalstraat 33
3131 CS
Vlaardingen

Relevante plaatsen in de regio
Rotterdam-West, Spaanse Polder, Overschie, Schiedam, Vlaardingen, Hoek van Holland, Maassluis

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.9 (480 beoordelingen) De hoogste score is een 10.