Echtscheiding advocaten Vleuten - Bénine Advocatuur & Mediation

Bénine Advocatuur & Mediation

VLEUTEN - Benine Advocatuur & mediation is een eenmanskantoor dat in 2016 is opgericht door mr. Benine van der Maarl-Cohen. Het kantoor is gelegen aan de Middenburcht 116 in Vleuten. Benine Advocatuur & mediation is volledig gespecialiseerd en in het familierecht. Als u juridische vragen heeft over o.a. de echtscheiding, partner- en kinderalimentatie of de verdeling van het vermogen, dan bent u bij Benine Advocatuur & mediation aan het goede adres.

Daarnaast is het kantoor gespecialiseerd in mediation. Als advocaat-mediator heeft Benine niet alleen aandacht voor de juridische, maar ook voor de emotionele en menselijke aspecten van een zaak, met als doel dat er voor alle betrokkenen een ‘win – win’ situatie kan worden bereikt. In het geval van een echtscheiding treedt Benine als advocaat – mediator regelmatig op voor beide partijen, waarbij het belang van de kinderen centraal staat.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Vleuten?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Bénine Advocatuur & Mediation in Vleuten iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Bénine Advocatuur & Mediation.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Bénine Advocatuur & Mediation
Middenburcht 136
3452 MT
Vleuten

Relevante plaatsen in de regio
Utrecht, Zeist, Maarssen, Vleuten, De Meern, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Bunnik, Odijk, Driebergen-Rijssenburg, De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.9 (480 beoordelingen) De hoogste score is een 10.