Echtscheiding advocaten Waalwijk - Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten

Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten

OSS - Een modern en ondernemend kantoor voor juridisch advies en ondersteuning, dat is waar Lammers Molkenboer Roosendaal advocaten voor staat. Met een toegewijd team van advocaten en kantoormedewerkers zetten we onze kennis en ervaring in voor begrijpelijke maatwerkoplossingen. We kiezen voor een aanpak die past bij uw situatie en wij laten ons leiden door haalbare resultaten.

In de regio zijn we sterk vertegenwoordigd met vestigingen in Oss en Schaijk. Ook als u in Waalwijk woont, rekenen wij u graag tot onze clientèle.

Procedure scheiding rechtbank

Een echtscheiding verloopt altijd via de rechtbank. Een advocaat begeleidt de hele procedure. Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten heeft twee specialisten in huis: mr. Lisette Bakker en mr. Anne Driessen-Tabbers, gespecialiseerd in personen- en familierecht. Ze kunnen als uw persoonlijk of gezamenlijk advocaat optreden, maar ook als mediator. Door bemiddeling tussen de scheidende partijen zoeken we gezamenlijk naar oplossingen die voor beide partijen aanvaardbaar zijn. Resultaatgericht, deskundig en integer.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Oss?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten in Oss iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Lammers Molkenboer Roosendaal Advocaten
Raadhuislaan 4a
5341 GM
Oss

Relevante plaatsen in de regio
Waalwijk, Waspik, Veen, Wijk en Aalburg, Genderen, Sprang-Capelle

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.8 (531 beoordelingen) De hoogste score is een 10.