Echtscheiding advocaten Zaltbommel - TEN Advocaten

TEN Advocaten

OSS - Als u een advocaat in Zaltbommel zoekt om uw echtscheiding in werking te stellen, dan bent bij TEN Advocaten aan het juiste adres. Met vestigingen in Oss en Schaijk kunnen we ook cliënten uit Zaltbommel welkom heten.

Expertise familierecht

Onze advocaten vormen een sterk team op een breed terrein. Door onze specialistische kennis en persoonlijke betrokkenheid steeds te koppelen, maken we vraagstukken inzichtelijk en komen zo tot heldere adviezen en werkbare oplossingen. Om onze cliënten zo adequaat mogelijk bij te kunnen staan, is het belangrijk dat we snel contact kunnen leggen met verschillende collega dienstverleners, zowel op juridisch als op niet-juridisch vlak.

Advocaat scheiding en beëindiging geregistreerd partnerschap

Mr. van Putten - van den Heuvel is specialist personen- en familierecht. Echtscheiding, vraagstukken met betrekking tot alimentatie, boedelverdeling en aanverwante scheidingsproblemen komen bij haar terecht. Ze kan als uw persoonlijk of gezamenlijk advocaat optreden, maar ook als mediator voor echtscheidingsbemiddeling. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is het belangrijk om zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht naar uw situatie te kijken.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Oss?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van TEN Advocaten in Oss iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Geschillencommissie Advocatuur ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van TEN Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

TEN Advocaten
Raadhuislaan 4a
5341 GM
Oss

Relevante plaatsen in de regio
Zaltbommel, Brakel, Aalst, Zulichem, Haaften, Waardenburg, Opijnen, Varik, Ophemert, Bruchem

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (672 beoordelingen) De hoogste score is een 10.