Echtscheiding advocaten Zoetermeer - Bos van der Burg Advocaten

Bos van der Burg Advocaten

ZOETERMEER - Bos van der Burg Advocaten is een full-service advocatenkantoor, gevestigd in Zoetermeer. De advocaten en mediators van dit kantoor werken op alle mogelijke rechtsgebieden, zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven.

Juridische bijstand bij echtscheiding

In de emotionele periode van echtscheiding of de beëindiging van een partnerschap is het van belang dat u zich laat bijstaan door een professional die het overzicht heeft over de zakelijke beslissingen die genomen moeten worden.
Tijdens het eerste gesprek brengen we uw persoonlijke situatie in kaart en bespreken we bijvoorbeeld of het in uw geval gaat om een scheiding op eenzijdig verzoek of gemeenschappelijk verzoek, of u minderjarige kinderen heeft en of er huwelijkse voorwaarden zijn gemaakt. Zo bepalen we gezamenlijk hoe wij u het best tijdens de scheidingsprocedure kunnen begeleiden.

Advocaten en mediators familierecht Zoetermeer

Bij Bos Van der Burg is mr. Lennard Govers familierechtadvocaat en gespecialiseerd familiemediator. Hij treedt zowel als advocaat als mediator op in allerlei familierechtelijke zaken, zoals echtscheiding en geschillen over alimentatie en omgangsregelingen. Mr. Govers is daarnaast gespecialiseerd in zaken op het gebied van het jeugdrecht, waaronder ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Zoetermeer?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Bos van der Burg Advocaten in Zoetermeer iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Bos van der Burg Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Bos van der Burg Advocaten
Röntgenlaan 31
2719 DX
Zoetermeer

Relevante plaatsen in de regio
Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (665 beoordelingen) De hoogste score is een 10.