Echtscheiding advocaten Zutphen - De Kempenaer Advocaten

De Kempenaer Advocaten

ARNHEM - De Kempenaer Advocaten is al sinds 1816 een begrip als het gaat om juridische dienstverlening. Met de kennis en ervaring van 26 advocaten is De Kempenaer ook voor Doetinchem het kantoor waar u terecht kunt voor uw echtscheiding.

Het kantoor is gevestigd in Arnhem, maar vanuit Zutphen zijn we snel bereikbaar.

Kinderen: co-ouderschap, omgangsregeling, ouderlijk gezag?

Indien er minderjarige kinderen betrokken zijn bij de beëindiging van uw relatie moet u veel afspraken met uw toekomstig ex-partner maken: bij wie gaan ze wonen, wat gebeurt er met het koophuis, moet u alimentatie betalen (kinder- en/of partneralimentatie)? In een ouderschapsplan komen de afspraken over zorg, opvoeding, alimentatie en hoe u gaat communiceren over belangrijke onderwerpen als schoolkeuze.

Er komt nogal wat op u af… Als het contact met uw (ex) partner niet goed verloopt, kunnen wij bemiddelen. We coachen u beiden en waar nodig is sturen we bij. Iedereen is uiteindelijk het meest gebaat bij een afwikkeling die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar is.

Onze advocaten en mediators

Onze specialisten in personen- en familierecht treden op als echtscheidingsadvocaat. Ook kunnen we als onafhankelijke derde partij bemiddelen als mediator als de scheidende partijen het niet met elkaar eens zijn.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Arnhem?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van De Kempenaer Advocaten in Arnhem iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van De Kempenaer Advocaten.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

De Kempenaer Advocaten
Weerdjesstraat 70
6811 JE
Arnhem

Relevante plaatsen in de regio
Zutphen, Eerbeek, Brummen, Gorssel, Epse, Eefde, Laren Gelderland, Lochem

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.9 (597 beoordelingen) De hoogste score is een 10.