Echtscheiding advocaten Zutphen - Fiévez Advocaten

Fiévez Advocaten

DEVENTER - Als advocaten van Fiévez doen we er alles aan om uw probleem, conflict of geschil zo snel en goed mogelijk op te lossen. Juist als er problemen zijn in de persoonlijke sfeer is professionele bijstand noodzakelijk. Bij Fiévez Advocaten kunt u terecht voor diverse onderwerpen op het gebied van personen- en familierecht.

Het kantoor is gevestigd in Deventer, maar vanuit Zutphen zijn we snel bereikbaar.

Kinderen: co-ouderschap, omgangsregeling, ouderlijk gezag?

Indien er minderjarige kinderen betrokken zijn bij de beëindiging van uw relatie moet u veel afspraken met uw toekomstig ex-partner maken: bij wie gaan ze wonen, wat gebeurt er met het koophuis, moet u alimentatie betalen (kinder- en/of partneralimentatie)? In een ouderschapsplan komen de afspraken over zorg, opvoeding, alimentatie en hoe u gaat communiceren over belangrijke onderwerpen als schoolkeuze.

Er komt nogal wat op u af… Als het contact met uw (ex) partner niet goed verloopt, kunnen wij bemiddelen. We coachen u beiden en waar nodig is sturen we bij. Iedereen is uiteindelijk het meest gebaat bij een afwikkeling die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar is.

Onze advocaten en mediators

Mr. Barthold Dijkers, mr. Nienke Kloosterboer en mr. Rozemarijn Verhagen-Kiela zijn onze specialisten in personen- en familierecht. Zij treden op als echtscheidingsadvocaat. Rozemarijn en Barthold zijn bovendien mediator en kunnen als onafhankelijke derde partij bemiddelen in geval de scheidende partijen het niet met elkaar eens zijn.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Deventer?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Fiévez Advocaten in Deventer iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Fiévez Advocaten.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Fiévez Advocaten
Gotlandstraat 2
7418 AZ
Deventer

Relevante plaatsen in de regio
Zutphen, Eerbeek, Brummen, Gorssel, Epse, Eefde, Laren Gelderland, Lochem

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.9 (512 beoordelingen) De hoogste score is een 10.