Echtscheiding advocaten Zwolle - CKV Advocaten

CKV Advocaten

ZWOLLE - CKV Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle. Bij CKV Advocaten werken tien advocaten met specialisaties op verschillende rechtsgebieden. Voor juridisch advies, maar ook voor een korte vraag kunt u altijd terecht bij CKV Advocaten.

Bij CKV Advocaten houden verschillende advocaten zich bezig met het familierecht. Hieronder valt alles wat te maken heeft met een echtscheiding, het ontbinden van huwelijkse voorwaarden of het verbreken van een samenlevingscontract. Alles wat komt kijken bij de aanstaande scheiding (partneralimentatie, boedelscheiding en afspraken over de kinderen) heeft direct en deskundige aandacht nodig.

Een scheidingsadvocaat denkt kundig en snel met u mee over de beste oplossingen. U krijgt duidelijk advies. Het is immers in uw belang om zo snel mogelijk uw positie duidelijk te krijgen.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Zwolle?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van CKV Advocaten in Zwolle iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van CKV Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

CKV Advocaten
Emmastraat 3
8011 AE
Zwolle

Relevante plaatsen in de regio
Zwolle, Kampen, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden, IJsselmuiden, Wezep, Elburg, Heerde, Wapenveld, 't Harde

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.