Familie mediator Amersfoort - Betty Oegema

Scheidingsbemiddeling Betty Oegema

AMERSFOORT - Scheidingsbemiddeling Betty Oegema richt zich volledig op uw scheiding. Het kantoor van Scheidingsbemiddeling Betty Oegema bevindt zich in Amersfoort; het werkgebied strekt zich uit tot heel Midden-Nederland.

Juridisch en financieel advies

Als twee mensen besluiten uit elkaar te gaan, doen ze er goed aan juridisch en financieel advies te vragen bij een onpartijdig bemiddelaar: een familie mediator. Bij bemiddeling maakt u afspraken over alle zaken die met de scheiding te maken hebben. Als gespecialiseerde scheidingsmediator staat Betty Oegema u bij in het omgaan met onderlinge conflicten en helpt u, ondanks eventuele grote meningsverschillen, toch tot gezamenlijk goede afspraken te komen.

Echtscheiding mediator Betty Oegema is het aanspreekpunt voor beide partijen en zet alle zaken die geregeld moeten worden in een logische volgorde. Hoe wordt bijvoorbeeld uw pensioen, hypotheek en testament geregeld? Wat doet u met vermogen? En wat moet er gebeuren als er sprake is van een onderneming?

Ouderschapsplan

Als er kinderen zijn, stelt de mediator een ouderschapsplan op. Hierin worden veel praktische zaken vastgelegd. Bij wie gaan de kinderen wonen, hoeveel kinderalimentatie moet er betaald gaan worden, hoe gaat de omgangsregeling eruit zien? Ook wordt vastgelegd hoe ouders straks met elkaar gaan communiceren over ontwikkelingen rondom de kinderen.

Fullservice bemiddeling

Scheidingsbemiddeling Betty Oegema is een fullservice bemiddelaar. Door intensieve samenwerking met bijvoorbeeld hypotheekadviseurs en notarissen kan een echtscheiding binnen afzienbare tijd afgewikkeld worden

Oriënterend gesprek met echtscheiding mediator Amersfoort?

Wilt u weten of een echtscheiding mediator van Scheidingsbemiddeling Betty Oegema in Amersfoort iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Scheidingsbemiddeling Betty Oegema.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Scheidingsbemiddeling Betty Oegema
Lange Beekstraat 16
3817 AN
Amersfoort

Relevante plaatsen in de regio
Amersfoort, Veenendaal, Hoogland, Bunschoten, Eemnes, Soest, Soesterberg, Baarn, Nunspeet en wijde omgeving. Betty werkt op basis van huisbezoek. Indien gewenst kunt u ook afspreken op een kantoor bij u in de buurt.

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.8 (541 beoordelingen) De hoogste score is een 10.