Familie mediator Amersfoort - mevrouw E.M. Oegema

Mediator E.M. Oegema
Voornaam
Betty
Jaren ervaring
6

AMERSFOORT - Als twee mensen besluiten uit elkaar te gaan, doen ze er goed aan juridisch en financieel advies te vragen bij een onpartijdig bemiddelaar: een familie mediator. Bij bemiddeling maakt u afspraken over alle zaken die met de scheiding te maken hebben. Als gespecialiseerde scheidingsmediator sta ik u bij in het omgaan met onderlinge conflicten en help u, ondanks eventuele grote meningsverschillen, toch tot gezamenlijk goede afspraken te komen.

Kantoor voor scheidingsbemiddeling en advies

Als mediator ben ik het aanspreekpunt voor beide partijen en zorg ervoor dat alle zaken die geregeld moeten worden in een logische volgorde aan de orde komen. Hoe worden bijvoorbeeld uw pensioen, hypotheek en testament geregeld? Wat doet u met vermogen? En wat moet er gebeuren als er sprake is van een onderneming? Mijn 15 jaar ervaring in de financiële dienstverlening komen hierbij uitstekend van pas.

Ouderschapsplan

Als er minderjarige kinderen zijn maakt u een ouderschapsplan. Hierin legt u veel praktische zaken vast. Bij wie gaan de kinderen wonen, hoeveel kinderalimentatie moet er betaald gaan worden, hoe gaat de omgangsregeling eruit zien? Ook wordt vastgelegd hoe u als ouders straks met elkaar gaat communiceren over ontwikkelingen rondom de kinderen.

Fullservice bemiddeling

Door intensieve samenwerking met bijvoorbeeld hypotheekadviseurs en notarissen kan een echtscheiding binnen afzienbare tijd afgewikkeld worden

Talen Nederlands

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Echtscheiding
- Scheidingsmediation
- Gezag, omgangsregeling en ondertoezichtstelling
- Alimentatie
- Boedelverdeling
- Huwelijkse voorwaarden
- Erfrecht
Lidmaatschappen

Neem contact op met de intakebalie van mediator E.M. Oegema.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Lange Beekstraat 16
3817 AN
Amersfoort

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.8 (531 beoordelingen) De hoogste score is een 10.