Echtscheiding mediators Voorschoten - Lamboo Mediation

Lamboo Mediation

VOORSCHOTEN - Lamboo Mediation in Voorschoten heeft zich volledig toegelegd op familiezaken. Onder begeleiding van een bemiddelaar gaan partijen op zoek naar oplossingen die voor iedereen aanvaardbaar zijn.

Scheidingsmediator

Mirjam Lamboo is familiemediator. Dat betekent dat zij zich inzet om bij conflicten en geschillen tussen twee partijen naar duurzame oplossingen te zoeken. Als bemiddelaar helpt ze om tot snelle oplossingen te komen die voor alle partijen acceptabel zijn. Deze vorm van bemiddeling maakt de scheiding doorgaans makkelijker. Door te communiceren met beide scheidende partners kunnen kostbare juridische procedures vermeden worden en, wat heel belangrijk is: door gezamenlijk een plan te maken en knopen door te hakken kunnen de partners na de scheiding zo goed mogelijk verder gaan. Zeker als er kinderen betrokken zijn bij het opbreken van de relatie. Partners blijven immers samen verantwoordelijk voor hun kinderen en zijn wettelijk verplicht een ouderschapsplan op te stellen.

Voor maatwerk in het belang van beide partijen en een deskundige, toekomstgerichte aanpak kunt u een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur aanvragen.

Oriënterend gesprek met echtscheiding mediator Voorschoten?

Wilt u weten of een echtscheiding mediator van Lamboo Mediation in Voorschoten iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 047 1792 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Lamboo Mediation.

085 – 047 1792
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Lamboo Mediation
Postbus 98
2252 LA
Voorschoten

Relevante plaatsen in de regio
Leiden, Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Oegstgeest, Voorhout, Sassenheim, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Leiderdorp, Voorschoten, Zoeterwoude

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 8.8 (531 beoordelingen) De hoogste score is een 10.