Echtscheidingsadvocaten in Alkmaar

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Alkmaar
Echtscheidingsadvocaat Alkmaar

Echtscheidingsadvocaat Alkmaar

Zoek je een echtscheidingsadvocaat in Alkmaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Er kan veel bij komen kijken.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van professionele echtscheidingsadvocaten met met het doel om jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden.

Wat mag je van ons verwachten? 

Door met ons contact op te nemen, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator voor je inschakelen om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

We naar een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Alkmaar. We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich prettig voelen bij hun advocaat.

Na de doorverwijzing naar een advocaat in Alkmaar zal deze binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld.

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Alkmaar

  Diesfeldt Advocaten

  Mr. L. Diesfeldt , echtscheidingsadvocaat in Alkmaar

  Mr. Liesbeth Diesfeldt is een zeer gepassioneerd en ervaren personen en familierecht advocaat. Liesbeth vindt dat zowel de cliënt als de werkzaamheden elke dag weer aandacht verdienen. Naast het personen en familierecht is Liesbeth gespecialiseerd in het arbeidsrecht en zaken met betrekking tot slachtofferhulp. Cliënten waarderen Liesbeths persoonlijke aanpak, betrokkenheid, expertise en ervaring op het gebied van zowel advies als procespraktijk.

  Financiële mogelijkheden

  Bij Diesfeldt advocaten worden de tarieven in overleg met jou vastgesteld zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Indien je in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand kan Diesfeldt Advocaten deze voor je aanvragen bij de Raad van Rechtsbijstand. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Alkmaar 

  Het kantoor van Diesfeldt advocaten is te vinden op de Stationsweg 36 in Alkmaar. Vanaf het station Alkmaar is het 350 meter, ongeveer 4 minuten lopen. 

  Advocatenkantoor Warmerdam 

  Mr. E.B. Warmerdam, echtscheidingsadvocaat in Alkmaar  

  Mr. Eva Warmerdam heeft al meer dan 17 jaar ervaring als personen- en familierecht advocaat en mediator. Eva is betrokken, betrouwbaar en bevlogen. Als er kinderen in het spel zijn, stelt Eva hun belangen altijd voorop.

  Eva kan je helpen met echtscheidingen, alimentatie, verdelingen en nog veel andere kwesties binnen het personen en familierecht. De service die Eva levert is persoonlijk, no-nonsense en vasthoudend. Eva vindt het belangrijk om een oplossing te vinden die op den duur ook standhoudt. Het moet dus geen snelle tijdelijke oplossing  zijn die uiteindelijk leidt tot meer conflict. 

  Financiële mogelijkheden

  Advocatenkantoor Warmerdam spreekt van tevoren een uurtarief met je af. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke omstandigheden. Indien je inkomen en vermogen te laag zijn, betaalt de overheid in de meeste gevallen de advocatenkosten. Advocatenkantoor Warmerdam zal dan voor jou bij de Raad van Rechtsbijstand een aanvraag indienen. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Alkmaar 

  Het Advocatenkantoor Warmerdam is gelegen op de Rogier van der Weydestraat 2, ongeveer 5 minuten fietsen van de binnenstad van Alkmaar. 

  Mr. L. Zomers, echtscheidingsadvocaat in Alkmaar 

  Mr. Laura Zomers is een daadkrachtige en doelbewuste familie- en personenrecht advocaat. Klanten waarderen Laura’s zorgvuldigheid en professionele aanpak. Laura kan je bijstaan in alle zaken op het gebied van familierecht, jeugdrecht en erfrecht.

  In welk rechtsgebied je ook hulp nodig hebt, de cliënt staat bij Laura altijd op de eerste plaats. Na aanleiding van jouw zaak zal Laura een plan van aanpak voor je opstellen. Indien je akkoord gaat met het plan gaat Laura meteen voor je aan de slag. Bij iedere stap zal ze je op de hoogte houden en de consequenties van iedere keuze met je bespreken. 

  Sieval Advocaten 

  Mr. W.L. Sieval, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Alkmaar 

  Mr. Wendy Sieval is de oprichter en het aanspreekpunt van Sieval advocaten. Wendy zal jouw belangen zo goed mogelijk behartigen. Voor o.a. echtscheidingen, alimentatie en erkenning of adoptie van je kind(eren) kun je bij Wendy terecht.

  Wendy ondersteunt, begeleid en adviseert je met betrekking tot de beste gang van zaken. Daarnaast is Wendy ook nog gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het erfrecht. 

  Financiële mogelijkheden 

  Sieval advocaten kan een gesubsidieerde rechtsbijstand voor mensen met een lager inkomen aanvragen. Of je hiervoor in aanmerking komt, is afhankelijk van de vereisten die gesteld worden door de Raad voor Rechtsbijstand. In overleg beiden de advocaten van Sieval daarnaast een goedkoop uurtarief voor particulieren die niet in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand..

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Alkmaar 

  Het kantoor van Sieval Advocaten is gelegen op de J. Duikerweg 7 in Heerhugowaard. Met de auto ben je vanuit de binnenstad van Alkmaar binnen ongeveer 15 minuten op het kantoor. Daarnaast is het kantoor vlakbij het treinstation gevestigd en dus goed bereikbaar.