Echtscheidingsadvocaten in Almelo

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Almelo
Echtscheidingsadvocaat Almelo

Echtscheidingsadvocaat Almelo

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Almelo? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit netwerk bestaat uit een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten. Deze advocaten begeleiden jou voor, tijdens of na de echtscheiding op juridisch gebied. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Na het opnemen van contact met ons krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt met aandacht geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We schakelen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je snel wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van kennis en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Almelo.

Na onze doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens het persoonlijke gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand. Ga na over je advocaat ook zaken met toevoeging behandelt.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Almelo

  Driehoek Advocaten 

  Mr. Gera van Lent, echtscheidingsadvocaat in Almelo

  Advocaat mr. G. (Gera) van Lent heeft al meer dan 20 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Zij doet haar werk vol passie en gedrevenheid.

  Haar motto is: schikken als het kan en vechten als het moet! Hiermee wil zij voor haar cliënten een zo goed mogelijk resultaat behalen.

  Gera is een daadkrachtige advocaat die je gericht helpt met het oplossen van je probleem.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt Gera van Lent de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Almelo

  Het kantoor van Driehoek Advocaten bevindt zich aan De Grenzen 2, 7607 BZ Almelo. Driehoek Advocaten heeft ook een nevenvestiging in Zwolle. Deze bevindt zich aan Dokter Klinkertweg 24, 8025 BS Zwolle. 

  Brusse & Masselink 

  Mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in Almelo

  Advocaat mr. M. (Marc) Schuring is al meer dan 18 jaar gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Sinds 2002 is hij advocaat.

  Hij heeft veel ervaring opgedaan binnen het personen- en familierecht. Hierdoor kan hij veel cliënten begeleiden in hun echtscheiding.

  Advocaat Marc schept voor zijn cliënten duidelijkheid in de onzekere tijden van een scheiding. 

  Mr. Sebastiaan Masselink, echtscheidingsadvocaat in Almelo

  Advocaat mr. S. (Sebastiaan) Masselink is sinds 2010 eigenaar van het advocatenkantoor Brusse & Masselink. Hij heeft al meer dan 15 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Sebastiaan is een op service gerichte en ondernemende advocaat die elke zaak met volle aandacht oppakt.

  Mr. Stephanie Grob, echtscheidingsadvocaat in Almelo

  Advocaat mr. S. (Stephanie) Grob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij werkt sinds 2014 bij Brusse & Masselink. Naast advocaat werkt ze ook als mediator.

  Stephanie vormt samen met haar cliënt een team. Zij is oplossingsgericht en zal jou goed begeleiden tijdens conflicten. Ze streeft naar een zo goed mogelijk resultaat.

  Financiële mogelijkheden

  De advocaten van Brusse & Masselink zullen vooraf een vaste prijsafspraak maken. Voor cliënten die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand zullen zij een toevoeging aanvragen. Hierdoor hoef je de advocaatkosten niet volledig zelf te betalen. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Almelo

  Het kantoor van Brusse & Masselink bevindt zich aan de Wierdensestraat 122, 760 BM Almelo. Daarnaast is er zowel een kantoor in Tubbergen als Oldenzaal.